2 list do przetłumaczenia (krótki)

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

2 list do przetłumaczenia (krótki)

Postautor: Daniel1243 » 24 sie 2010, 21:34

Oto list :

Witam, nazywa się Daniel.Mieszkam w Polsce w Chełmie.Chełm to piękne miasto.Moją ulubioną dyscypliną sportowa jest piłka noż…na i siatkówka.Zawsze w lecie z kolegami gramy codziennie w piłkę noż…ną oraz w gry komputerowe piłkarskie.Moimi ulubionymi druż…ynami piłkarskimi są Borussia Dortmund i Real Madrid.Bardzo lubię Borussia Dortmund ponieważ… gra tam, aż… trzech polaków : Łukasz Piszczek, Jakub Błaszczykowski i Robert Lewandowski.Borussia Dortmund ma w tym sezonie bardzo silny skład i myślę, ż…e moż…e w tym roku zająć na koniec sezonu trzecie miejsce w sezonie i grać w Lidze Mistrzów za rok.Niestety nigdy jeszcze nie byłem na stadionie Signal Iduna Park, ale mam nadzieję ż…e kiedyś tam będę.Moim hobby jest kolekcjonowanie autografów.Autografy kolekcjonuje już… od kilku lat.Bardzo bym chciał otrzymać autografy piłkarzy Borussia Dortmund.Więc jak jest taka moż…liwość to proszę o wysłanie autografów piłkarzy Borussia Dortmund.Do listu dołączyłem kopertę zwrotną, niestety bez kuponu IRC bo w Moim mieście nie ma kuponów IRC.Powodzenia i wielu sukcesów!
Pozdrowienia z Chełma!

Dziekuje za pomoc!
Daniel1243

Re: 2 list do przetłumaczenia (krótki)

Postautor: Daniel1243 » 25 sie 2010, 18:10

Aha i proszę jeszcze mi to zdnanie przetłumaczyć :
niestety bez kuponu IRC bo w Moim mieście nie ma kuponów IRC,ale zamiast kuponu IRC włoż…yłem do koperty 1 euro

proszę to jeszcze przetłumaczyć (jest to kawałek zdania sprzed zdaniam zaczynającego się na końcu "Powodzenia i wielu sukcesów)
Daniel1243

Re: 2 list do przetłumaczenia (krótki)

Postautor: Agatis » 25 sie 2010, 22:45

Chętnie przetłumaczę, zapraszam na gg 286 56 53, porozmawiamy o tym:)
Agatis