Proszę to jest dla mnie waż…ne waż…ne przetłumaczcie

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Proszę to jest dla mnie waż…ne waż…ne przetłumaczcie

Postautor: kulka1402 » 07 lis 2010, 17:48

Hej Tom
Przepraszam ż…e nie napisałem od razu po przyjeździe tutaj ale nie było czasu. Jeż…eli chodzi o podróż… to minęła dobrze. Lot do wielkiej Brytanii trwał 2 godziny. Ta szkoła w wielkiej Brytanii jest super. Są bardzo mili nauczyciele którzy pomogli mi w przystosowaniu się do warunków panujących w tej szkole Co dziennie coś się dzieje. Jest bardzo wielu uczniów. Moim najlepszym przyjacielem jest Sam. Lubię z nim chodzić na pizze oraz na kręgle. Jednak na te przyjemności nie mamy zbyt wiele czasu bo ciągle są sprawdziany i testy. Niestety ale muszę już… kończyć ponieważ… dobiega końca przerwa szkolna. Napisz mi co tam u Ciebie
Mateusz
kulka1402

Re: Proszę to jest dla mnie waż…ne waż…ne przetłumaczcie

Postautor: lsudny » 08 lis 2010, 21:20

Hey Tom
I'm sorry I didn't write at once I arrived here, but I haven't got any time. The trip gone well. Flight to UK lasted 2 hours. That UK school is great. There are very nice teachers, who helped me to adapt the conditions prevailing at this school. Everyday something new happens. There are many students. My best friend is Sam. I like to go bowling with him. I also like to walk with him for pizza. (nie moż…na tego napisać w jednym zdaniu) However, we haven't got much time for these, because there are many exams and tests. Unfortunately, I must (nie wiem) because the school break is coming to the end. Write what's going on there. (?)
Mateusz

Z małą pomocą tłumacza Google :D
lsudny

Re: Proszę to jest dla mnie waż…ne waż…ne przetłumaczcie

Postautor: jr52135 » 13 lis 2010, 10:24

Hey Tom
I'm sorry I didn't write immediately after the arrival , but I haven't got any time. The trip gone well. Flight to UK lasted 2 hours. That UK school is great. There are very nice teachers, who helped me to adapt the conditions prevailing at this school. Everyday something new happens. There are many students. Sam is my best friend. I like to go bowling with him as well as to go with him for pizza. However, we haven't got much time for these, due to many exams and tests. Unfortunately, I must finish, school break is coming to the end. Write what's going on there.
jr52135