Szkoła angielskiego w Radomiu

Opinie i komentarze nt. szkół językowych.

Szkoła angielskiego w Radomiu

Postautor: piotr_radom » 20 lis 2011, 22:49

Szukam szkoły językowej w okolicach Radomia! Dopiero co się tu przeprowadziłem i praktycznie nie znam miasta. Muszę w szybkim czasie nauczyć się mówić. Doradźcie!
piotr_radom

Re: Szkoła angielskiego w Radomiu

Postautor: grubson » 21 lis 2011, 15:48

moze szkoly typu empik, gdzie maja placowki rozsiane po calej polsce. takie duze sieci sa najelpsze.
grubson

Postautor: ĆWICZ SAM » 21 lis 2011, 16:14

SAM ĆWICZ! REGULARNA NAUKA JEST WSKAZANA :P
ĆWICZ SAM

Postautor: konwalka » 21 lis 2011, 17:42

Zgodzę się z tym, ż…e większe szkoły są lepsze ;) Sama chodziłam do Speak Up w Warszawie i widziałam u siebie efekty :) Nie wiem ale zdaje mi się, ż…e w Radomiu też… ta szkoła jest.
konwalka

Postautor: samouczek » 21 lis 2011, 18:05

Wejdz na lokalne fora i popytaj
samouczek

Postautor: sandecja » 21 lis 2011, 19:56

Ja, kiedy przeprowadziłem się do mniejszej miejscowości, gdzie nie mogłem znaleźć szkoły językowej dla siebie, wpadłem na taki projekt: szkoły online gdzie przez Skype mam konwersacje z native speakerem. Jako, ż…e wcześniej miałem angielski i nie uczyłem się od podstaw to świetne rozwiązanie, szczególnie teraz kiedy robi się bardzo zimno i nie muszę tracić czasu na dojazdy.
sandecja

Postautor: cukier-bialy » 21 lis 2011, 21:35

Polecam mobile englisch. Super placowka.
cukier-bialy

Postautor: iizaas » 23 lis 2011, 20:33

nie będę oryginalna, bo już… ktoś ta skołę polecam, ale w Radomiu to tylko speakup
iizaas

Postautor: kinjia » 23 lis 2011, 21:20

Kto by pomyslal, ze ktos chcialby sie do Radomia przeprowadzac? Ja myslalem, ze wszyscy uciekaja z tej dziury zabitej dechami. Bezrobocie, nuda i choroby weneryczne.
kinjia

Postautor: piotr_radom » 24 lis 2011, 16:41

Praca nie pozwala sobie na wybieranie miasta. Nie wiem dlaczego jesteś tak negatywnie nastawiona. Pierwsze wraż…enie nie jest zbyt miłe, ale się tu zadomawiam. Dziękuję za odpowiedzi. Do podanych szkół dzwoniłem, umówiłem się na lekcje próbne. Na pierwszy rzut Speak Up.
piotr_radom

Postautor: ELIZZKA » 28 lis 2011, 21:58

BYŁAM TEZ W RADOMIU W SPEAKUPIE, PLUS DLA NICH TO KONWERSACJE, CHYBA TAK NAJBARDZIEJ
ELIZZKA

Postautor: piotr_radom » 30 lis 2011, 20:39

Wylądowałem w Speak Up. Dzięki za opinie.
piotr_radom

Postautor: mycha1111 » 16 gru 2011, 19:41

Polecam Ci Americe na Wałowej, spoko jest a i ceny maja niskie
mycha1111

Postautor: grymas12 » 19 sty 2012, 1:44

piotr_radom pisze:Praca nie pozwala sobie na wybieranie miasta. Nie wiem dlaczego jesteś tak negatywnie nastawiona. Pierwsze wraż…enie nie jest zbyt miłe, ale się tu zadomawiam. Dziękuję za odpowiedzi. Do podanych szkół dzwoniłem, umówiłem się na lekcje próbne. Na pierwszy rzut Speak Up.

Szkoła sieciowa, ale przynajmniej się nie zwinie
grymas12

Postautor: lss22 » 12 lut 2012, 0:44

Z tymi sieciówkami to róż…nie bywa
lss22

Postautor: Gość » 07 lut 2013, 22:04

Ja polecam szkole językową Lets Go naprawdę mozna się tam duż…o nauczyć. Ją byłam bardzo zadowolona
Gość

Postautor: piter2 » 16 paź 2014, 5:34

Dobrych lektorów mają też… na Piłsudskiego 3 w szkole językowej Lingualand - odsyłam do ich strony http://lingualand-radom.pl/
Dane kontaktowe i te sprawy.
piter2
newbie