tekst służ…bowy

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

tekst służ…bowy

Postautor: jakiśtaki » 10 kwie 2010, 17:01

Witam , prosiłabym o przetłumaczenie krótkiego tekstu, który jest mi potrzebny w pracy.

Dzień dobry, kontaktuję się z panią w celu uzyskania dodatkowych informacji odnośnie organizowanych przez panią targów pracy. Chciałabym się dowiedzieć czy są jakieś zniż…ki odnośnie wynajęcia stanowiska na cały okres imprezy. Czy czekają nas jakieś wydarzenia społeczne? Zależ…y nam na wolnym dostępnie do internetu, czy będzie taka moż…liwość. Recepcja znajduje się na ulicy Krzyki, czy w pobliż…u jest jakaś restauracja? Moja firma jest z Bydgoszczy, chciałabym się dowiedzieć jeszcze o czasie zakwaterowania, gdyż… nie znalazłam ż…adnych informacji na stronie. Dziękuję za odpowiedz
jakiśtaki

Re: tekst służ…bowy

Postautor: kicia01 » 13 kwie 2010, 5:55

Dear Madam,
I am writing to enquire about the work's marketplaces, which you are going to organize. I would be grateful if you could let me know if there are some concessions related with rentiering the post for the whole time of the party. Will be there some social events? Is there any possibilty to connect with internet for free? because it is really important for us. Reception is on the Krzyki street, are there some restaurants near of the reception? My firm is from Bydgoszcz.
Could you also tell me something about time of the cantonment, because I haven't found any information about this in the net.
I look forward to hearing from you.

:P mam nadzieję, ż…e chociaż… troszkę pomogłam;)
kicia01

Re: tekst służ…bowy

Postautor: jaki%u015Btaki » 13 kwie 2010, 18:52

:)
jaki%u015Btaki