prośba o pomoc w przetłumaczeniu tytułu pracy

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

prośba o pomoc w przetłumaczeniu tytułu pracy

Postautor: cichy2 » 13 cze 2010, 6:30

Witam,

Mam prośbę o pomoc w przetłumaczeniu tematu pracy magisterskiej. Starałem się samemu coś wykombinować, ale nie jestem do końca pewien tego co wymyśliłem, więc gdyby mógł to ktoś zweryfikować i ewentualnie dodać jakieś swoje sugestie to byłbym wdzięczny.

Inicjatywy inwestycyjne samorządu gminnego a zmiany na rynku nieruchomości mieszkaniowych (na przykładzie gminy miejsko-wiejskiej X)

Mój pomysł: Investment initiatives of local government and changes on housing market (on the example of the commune of X)

Z góry dzięki za pomoc
cichy2
newbie

Re: prośba o pomoc w przetłumaczeniu tytułu pracy

Postautor: Gość » 13 cze 2010, 20:56

Inicjatywy inwestycyjne samorządu gminnego a zmiany na rynku nieruchomości mieszkaniowych (na przykładzie gminy miejsko-wiejskiej X)

Investment initiatives of a local government and changes in a housing market (as seen in the commune of X)
Gość

Re: prośba o pomoc w przetłumaczeniu tytułu pracy

Postautor: Gość » 13 cze 2010, 21:03

Investment initiatives of a municipal government and changes in the housing market (as seen in the municipality of X)
Gość