przetłumaczenie maila.

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

przetłumaczenie maila.

Postautor: blogerka » 14 sie 2010, 1:50

Hej,
Od dzieciństwa miałam styczność z językiem rosyjskim, angielski był odstawiony na boczny tor. Nie potrafię sobie poradzić z przetłumaczeniem kilku :) zdań, pomoż…ecie?

od dłuż…szego czasu jest mi z jakiegoś niesprecyzowanego bliż…ej powodu cholernie smutno. moż…e to ogólne znuż…enie, a moż…e jakaś letnia depresja. i proszę, nie pytaj o nic; nie chcę się w to zagłębiać.
nie lubię kawy, podczas gdy inni się nią zapijają mnie nie smakuje.
pytasz o wakacje, chciałam pojechać gdzieś za granicę autostopem, ż…eby zrobić coś innego, posmakować nowości w ż…yciu. wyszło na to, ż…e 0 wyjazdów za mną i przede mną.
moje zainteresowania.. po części są dość nietypowe jak na dzisiejszą młodzież….
muzyka, muzyka, muzyka, póki co nic piękniejszego nie odkryłam, no i poezja. od czasu do czasu lubię przeczytać dobą książ…kę, "łyknąć" odrobinę kultury, tj wybrać się do kina, muzeum czy teatru. a poza tym rajdy, obozy, wycieczki.. uwielbiam spacerować. samotnie.

moż…e teraz Ty mi powiesz coś o sobie?

_
chciałabym to wysłać w jednym mailu, prosiłabym jakoś sensownie to ująć, co by z tego masło maślane nie wyszło :)

z góry dziękuję i pozdrawiam.
blogerka

Re: przetłumaczenie maila.

Postautor: Gość » 18 sie 2010, 17:14

For a long time, for some reason I can't quite put a finger on, I've been really sad. Maybe it's just general boredom, or maybe some kind of Summer depression. And please, don't ask about anything, I don't want to go into it. I don't like coffee. While others drink plenty of it, I simply don't find it tasty. You asked about my vacation: I wanted to hitch-hike somewhere abroad, to do something new, to try something new in life. The end of it is that there are 0 trips behind me and ahead of me. My interests...in part, they're not typical of young people today. Music, music, music, I haven't discovered anything more beautiful so far. Well, that and poetry. From time to time, I like to read a good book, sample some culture, i.e. go to the cinema, museum or theatre...apart from that, rallies, camps, trips. I love to walk. Alone.

Maybe you could tell me something about yourself now?
Gość