Piszę CV po angielsku

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Piszę CV po angielsku

Postautor: pivot » 14 wrz 2010, 15:40

Potrzebuje przetłumaczyć parę zdań, CV piszę na stanowisko operatora wózka widłowego.

"współpraca z produkcją - podwoż…enie materiałów niezbędnych do produkcji, odbieranie gotowego produktu i umieszczanie go na magazynie"

"Szykowanie towaru do wysyłki według zamówienia"

"Przyjmowanie towaru na magazyn"

"Dbanie o porządek na magazynie"
pivot

wózek widłowy

Postautor: not an expert » 14 wrz 2010, 21:07

1. collaboration with the Production Sector - suppling with the materials needed in a production, picking up the finished product and placing it in the stockroom

2. merchandise preparation for shipping / preparing merchandise for shipping

3. receiving a merchandise into the stockroom

4. maintain the stockroom in order

Przetłumaczyłam to na podstawie własnej znajmości j. angielskiego, która jak sądze jest na bardzo dobrym poziomie. Niestety nie jestem filologiem wiec nie mam 100% pewności co do poprawnosci w.w zdan :) prosze to jeszcze z kims skonsultowac
not an expert

Re: wózek widłowy

Postautor: monimmi » 15 wrz 2010, 23:03

not an expert pisze:1. collaboration with the Production Sector - suppling with the materials needed in a production, picking up the finished product and placing it in the stockroom

2. merchandise preparation for shipping / preparing merchandise for shipping

3. receiving a merchandise into the stockroom

4. maintain the stockroom in order

Przetłumaczyłam to na podstawie własnej znajmości j. angielskiego, która jak sądze jest na bardzo dobrym poziomie. Niestety nie jestem filologiem wiec nie mam 100% pewności co do poprawnosci w.w zdan :) prosze to jeszcze z kims skonsultowac

1. Supplying (nie bylo "y") with the materials needed for production (bez "a")...
2. Preparation of merchandise for shipping (napisane wersje tez sa ok)
3. Receiving merchandise (bez "a") ...
4. Stockroom maintenance
monimmi
junior fellow

!!!

Postautor: ANGIEEELSKIII :)) » 29 wrz 2010, 0:00

ANGIELSKI
Innowacyjne prezentacje Prace domowe Oryginalne wypracowania Tłumaczenia
Z języka ANGIELSKIEGO!
JUŻ OD 15 ZŁ!
Szybko i bezproblemowo
na każ…dy podany przez Ciebie temat!
(znajomość języka potwierdzona certyfikatem CAE oraz zaliczony roczny kurs Business English. Stały kontakt z językiem)
kontakt oraz więcej informacji:
angielski.wypracowanie@onet.pl
Zapraszam serdecznie do siebie :) [i]
ANGIEEELSKIII :))