Proszę o sprawdzenie tłumaczenia

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Proszę o sprawdzenie tłumaczenia

Postautor: dalenkaaa » 16 kwie 2010, 18:07

20 July 2009 I started a driver licence course, which consist with 30 hours theory and 30 hours practice. (20 lipca rozpoczęłam kurs , który składał się z 30 godzin teorii i 30 godzin praktyki.)
In a course I drove a car in instructors care, who learned me all manoeuvre: parking, overtake, U-turn, drive in a traffic lane etc. (Na kursie samochód prowadziłam pod opieka instruktora, który nauczył mnie wszystkich manewrów:parkowanie, wyprzedzanie, zawracanie, jazda w ruchu ulicznym.)
I drove a car with stickshift transmission and a different weather conditions: snow, rain, sun, evening and in a day. (Jeździłam samochodem z manualna skrzynia biegów i w róż…nych warunkach pogodowych: śnieg, słońce, deszcz, wieczorem i w dzień.)
During a lectures theory we review all rules of the road, road sing, firs aid. (Podczas wykładów teorii omówiliśmy wszystkie zasady ruchu drogowego, znaki drogowe, pierwsza pomoc.)
2 october 2009 I get driver licence I drive a car alone. I often carry and taking away my nephew at school and sometimes I carry him (na zajęcia pozaszkolne). ( 2 października otrzymałam prawo jazdy i jeż…dż…ę sama. Często zaworze i odbieram mojego bratanka za szkoły i czasami zaworze go na zajęcia pozaszkolne.
I trying drive car a lot because I want have (większe)experience and I'll be good driver. (Staram sie duż…o jeździć, ponieważ… chcę mieć większe doświadczenie i byc dobrym kierowcą.
I want feeling comfortable (za kierownicą )but I want other people feeling safely driving with me too. (Chcę czuć się komfortowo za kierownicą ale chce tez ż…eby inni jadać ze mną czuli się bezpiecznie.)

Z góry dziękuje za sprawdzenie i poprawienie błędów.
dalenkaaa

Re: Proszę o sprawdzenie tłumaczenia

Postautor: Gość » 18 kwie 2010, 20:41

"consist of " nie "consist with"tak myśle
Gość

Re: Proszę o sprawdzenie tłumaczenia

Postautor: Gość » 21 kwie 2010, 7:26

20th of July 2009 I started a driving licence course, which consisted of 30 hours theory and 30 hours practice.
During the course I drove a car under the instructor care, who taught me all manoeuvres, such as: parking, overtaking, U-turn, driving in traffic etc.
I drove a car with manual transmission, all through different weather conditions: snow, rain, sun, daytime and evening.
During the theory lectures we reviewed the Highway Code
On the 2nd October 2009 I got the driving licence and since then I have been driving on my own. I often drop and pick up my nephew from school; I also drive him to his other additional classes
I try to drive as much as possible. I want to gain more experience so I can be a better/good driver.
I want to feel comfortable behind the wheel and I want others to feel safe whilst sitting in the passenger seat.
Gość