list motywacujny plzz

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

list motywacujny plzz

Postautor: karoliaaa » 06 kwie 2011, 7:32

hej pomoż…e mi ktos przetłumaczyć moj list motywacyjny niestety nie wychodzi mi to chyba dobrze i mam obawy ż…e się osmiesze ż…e zrobie jakieś blędy pomoż…cie mi :(

Zainteresowałam się pracą w Państwa firmie ponieważ… renoma oraz marka jaką prezentuje xxxxx na polskim rynku jest odpowiednim mobilizatorem do nabywania nowych umiejętności jak również… rozwijania juz tych nabytych. Moim celem jest stała praca, która pozwoliła by mi rozwijać i wykorzystywać posiadaną wiedzę. Uważ…am, ż…e mogę ubiegać się o zatrudnienie w Państwa firmie ze względu na wyjątkową łatwość w nawiązywaniu kontaktów jak i na nienaganną prezencję. Chciałabym zadeklarować, ż…e moje doświadczenie i łatwość w na stanowisku handlowca pomoż…e w realizowaniu strategii rozwojowej firmy, również… jestem osobą nabywającą bardzo szybko nowe umiejętności. Jestem dyspozycyjna i samodzielna, potrafię pracować w zespole, wzbudzam zaufanie innych przez to jestem przekonywująca. Dokładność i odpowiedzialność jest moim silnym atutem, potrafię zorganizować sobie pracę, o czym świadczą dobre wyniki w karierze zawodowej.

Lubię podejmować nowe wyzwania, a praca w tak znakomitym, twórczym i profesjonalnym zespole będzie dla mnie bardzo satysfakcjonująca. Wymagania, jakie stawia Państwa Firma oraz moż…liwości awansu, są zgodne z moimi celami i wyobraż…eniami o rozwoju kariery zawodowej. Jestem pewna, ż…e sprostam oczekiwaniom, wywiązując się z nałoż…onych na mnie obowiązków.

Jeśli moja oferta okaż…e się dla Państwa interesująca, jestem gotowa stawić się w wyznaczonym terminie na spotkanie i zaprezentować swoja osobę podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
karoliaaa

Re: list motywacujny plzz

Postautor: Maggiester » 09 kwie 2011, 19:55

Oferuję pomoc przy pisaniu prac z języka angielskiego. Bardzo przystępna cena:) Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: magdalena.j69@gmail.com.
Maggiester