Angielski przez Internet 2x szybciej? - eTutor

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Angielski przez Internet 2x szybciej? - eTutor

Postautor: english... » 17 cze 2011, 21:27

Udostępniam materiał filmowy (reportaż…) na temat nowej metody nauki języka angielskiego przez Internet,
która według autorów pozwala uczyć się angielskiego 2x szybciej niż… w tradycyjny sposób...

Video-reportaż… znajdziecie na stronie: Angielski przez Internet

Większość osób, które założ…yły konto na tym portalu jest wyjątkowo zadowolonych, a to skłania do refleksji, ż…e ta metoda faktycznie działa... więc według mnie warto spróbować, tym bardziej, ze na portalu zarejestrowanych jest już… ponad 112 000 osób i ta liczba z każ…dym dniem rośnie.

Z drugiej strony kieruję pytanie do wszystkich tych, którzy mają już… konto na wspomnianym portalu... Jakie są Wasze wraż…enia z nauki na wspomnianym już… portalu i czy dzięki niemu moż…na nauczyć się angielskiego 2x szybciej niż… zwykle...?
Awatar użytkownika
english...
junior fellow

Re: Angielski przez Internet 2x szybciej? - eTutor

Postautor: Kwasniak » 17 cze 2011, 21:53

Polecam również… fajny filmik reklamowy na stronie głównej tej szkoły angielskiego on-line

Co do skuteczności, wypowiem się za jakiś czas. Na wakacje postanowiłem zakupić sobie pakiet konwersacji. Zobaczymy jak będzie!
Kwasniak

Postautor: Alldona » 27 cze 2011, 22:25

Jakie są Wasze wraż…enia z nauki na wspomnianym już… portalu i czy dzięki niemu moż…na nauczyć się angielskiego 2x szybciej niż… zwykle...?

Ja osobiście już… od ponad trzech miesięcy uczę się angielskiego na eTutor.
Jestem bardzo zadowolona. Wcześniej mimo iż… miałam duż…ą motywację i poświęcałam na naukę sporo czasu, to efekty były mizerne.

Kiedyś też… szukając jakiejś skutecznej formy nauki (najlepiej w domu) dotarłam do bardzo pozytywnych opinii na temat tego portalu, założ…yłam tam swoje konto i rozpoczęłam naukę. Szczerze efekty mnie przeraziły (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). System jest jakby stworzony dla mnie, cykl powtórek, liczne materiały video, audio, oraz zdjęcia pozwalają mi lepiej i skuteczniej zapamiętać poszczególne słówka i wyraż…enia. Do tego nauka nie jest nuż…ąca i daje duż…o satysfakcji, bo naprawdę widać efekty...

Ps. Naprawdę polecam spróbować każ…demu.
Alldona

Postautor: vlord » 03 cze 2022, 18:48

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken