najlepszy komputer do gier według Was?

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

najlepszy komputer do gier według Was?

Postautor: KarolMas » 20 lut 2022, 12:45

Cześć!
Szukam dobrego komputera do gier i chciałbym doradzić się Was, który z modeli będzie najlepszy jeśli chodzi o jakość wykonania, parametry graficzne ale również pamięć i procesor, aby móc grać w najnowsze tytuły gier. Chętnie poznam Wasze opinie w tym zakresie i przede wszystkim liczę że temat się trochę rozwinie, ponieważ nie chcę kupić byle czego co zaraz będziecie miało awarie bądź nie pozwoli mi cieszyć się płynną rozgrywką :)
KarolMas
junior fellow

Re: najlepszy komputer do gier według Was?

Postautor: Daroz » 20 lut 2022, 13:04

W pełni się zgadzam, jeżeli ma być to komputer do gier to jednak wymagania co do jego parametrów są dużo większe niż takiego do codziennego użytku. Przede wszystkim karta graficzna, procesor, pamięć i dobre chłodzenie aby rozgrywka byłą wyłącznie przyjemnością. Odnośnie samego wyboru jak najbardziej polecam sprawdzić sobie też ranking i wskazówki najlepszy komputer do gier żeby podjąć jak najlepszą decyzję. Duże znaczenie ma również budżet, pozdrawiam i oczywiście udanych zakupów i gier życzę!
Daroz
newbie

Postautor: antoninaxxx » 28 maja 2022, 12:26

Moim zdaniem warto też postawić na dobry dysk. Ja mam IRDM PRO 2,5 i powiem wam, że sprawdza się super. Jest wydajny solidny, teraz też nawet nie mam żadnych problemów ze swoim komputerem
antoninaxxx
junior fellow

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 12:45

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken