Dobry termos - jaki kupić?

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Dobry termos - jaki kupić?

Postautor: Daroz » 15 maja 2022, 8:49

Cześć!
Często przebywam poza domem zarówno będąc na uczelni, jak i dając korepetycje dla moich uczniów. Dlatego w końcu chciałbym w końcu kupić dobrej jakości termos o odpowiedniej pojemności i jednocześnie długo trzymający ciepło przez kilka godzin. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się podjąć jak najlepszą decyzję i po prostu nie wyrzucę pieniędzy w błoto. Czekam na wskazówki i mam nadzieję, że podejmę racjonalną decyzję w tym zakresie :)
Daroz
newbie

Re: Dobry termos - jaki kupić?

Postautor: KarolMas » 15 maja 2022, 9:06

Zdecydowanie jest to zbawienne, bo zawsze dobrze jest się napić ciepłej i pysznej kawki. Tym bardziej, kiedy już energii coraz bardziej brakuje. Dlatego akurat jeśli szukacie rozwiązań, które wyróżniają się jakością i dobrymi opiniami użytkowników to polecam zajrzeć sobie na ceneo, gdzie jest cała kategoria jeśli chodzi o termosy różnego typu i od razu złapiesz najlepszą dostępną okazję cenową. Jak wybierzesz to koniecznie podziel się spostrzeżeniami!
KarolMas
junior fellow