jakieś pomysły na licencjata z nauczania kultury bryt./USA

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

jakieś pomysły na licencjata z nauczania kultury bryt./USA

Postautor: domi_nika » 20 lis 2008, 15:36

Musze wymyśić temat pracy licencjackiej z nauczania kultury amerykańskiej bądź brytyjskiej. Nie mam pomysłu za bardzo.

Pomóż…cie, bo to pilne.

Myślałam coś z czytaniem albo świętami............ale nie mam nic konkretnego..... :bezradny:
domi_nika
newbie

no fakt wyszukiwarka nie gryzie;)

Postautor: domi_nika » 20 lis 2008, 22:34

nie gryzie...tylko ż…e te wyniki co wysłałeś to już… sprawdziłam, myślałam ż…e moż…e ktoś podrzuci coś innego a nie piosenki...................jeszcze jakieś pomysły ?

to musi być coś z nauczaniem kultury w szkole........
domi_nika
newbie

Re: jakieś pomysły na licencjata z nauczania kultury bryt./USA

Postautor: xeo » 20 lis 2008, 22:41

Jakie piosenki ? Moment, chcesz pisać pracę z kultury czy z metodyki o nauczaniu kultury ?

Sprawa jest prosta... Teaching British/American culture... i coś tutaj dodaj - grupę wiekową, rodzaj szkoły, poprzez/za pomocą czegoś/w jakiś sposób .... itp. albo na odwrót nauczanie czegoś poprzez elementy kultury.

Praca magisterska o nauczaniu kultury (tylko plagiatu nie popełnij)
http://www.utlib.ee/ekollekt/diss/mag/2 ... luveer.pdf
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Re: jakieś pomysły na licencjata z nauczania kultury bryt./USA

Postautor: vlord » 13 cze 2022, 11:13

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken