Moim ulubionym zespołem jest Boys, to polski zespół muzyczny disco polo istniejący od 1991 roku.Twórcą utworów i autorem tekstów jest Marcin Miller.Zespół zdobył 5 platynowych płyt i 2 złote. W sumie zespół Boys zdobył 17 nagród za swoje osiągnięcia.Zespół koncertuje takż e poza granicami Polski m.in.: w Stanach Zjednoczonych, Austrii, Belgii, Niemczech. Wydali 29 płyt,ostatnia to "Rock Boys" wydana w tym roku (2010). Piosenki Boys' są bardzo często puszczane na róż nego rodzaju imprezach miedzy innymi na weselach.
Uważ am ż e zespół Boys jest najlepszym polskim zespołem Disco,na jego piosenkach wychowało się wiele pokoleń .
Najpopularniejsze piosenki Boys to:
"Jesteś Szalona"
"Dlaczego"
"Wolność"
"Ostatni Dzień , Ostatnia Noc"
"wstawaj i walcz"
i wiele innych.
Takie coś napisałem po wrzuceniu na tlumacz poakazalo sie takie cos ale nie wydaje mi sie zeby to bylo dobre
![yyyy :(](http://angielski.edu.pl/forum/images/smilies/smutny.gif)
My favorite band is Boys, a Polish disco polo band exists since 1991 and works roku.Twórcą songwriter is Miller.Zespół Martin won 5 platinum albums and 2 gold. Overall Boys team won 17 awards for his osiągnięcia.Zespół performs well outside Polish borders, among others: the United States, Austria, Belgium, Germany. They released 29 CDs, the latest is "Rock Boys" released this year (2010). Lyrics Boys' are very often airs at various events, among other things at weddings.
I think that a team Boys is the best Polish band, Disco, his songs brought up several generations.
Boys are the most popular songs:
"You're Crazy"
"Why"
"Freedom"
"Last Day, Last Night"
"get up and fight"
and many others.
Prosze o pomoc jak cos mozna znaleźć mnie pod nr gg: 6119248