Stop zgadywania, co się chce niszę rynkową i kim są. Wypełniona lista niszy przed wprowadzeniem do obrotu wiedzieć na pewno. Zrób to przed rynku niszę i zaoszczędzisz pieniądze, uniknąć miesiące udręki, i przyciągają ciągły strumień chętnie perspektywy na swoją stronę. Oto trzy rzeczy, co po raz pierwszy właściciel małej firmy musi wiedzieć, zanim rynek do grupy niszowych.
W niszy rynkowej lub nie niszy rynkowej. . . oto jest pytanie. Jeśli jesteś po raz pierwszy nowy właściciel firmy, a następnie niszowych obrotu jest do zrobienia. Nie tylko do generowania ruchu na witrynie, to również
daje najwyż
szy zwrot z każ
dej zainwestowanej złotówki.
Jednak, gdy jesteś właścicielem małej firmy dopiero zaczynają, niszowych obrotu moż
e wydawać się sprzeczne z intuicją. Po tym wszystkim, marketing do większej grupy ludzi będzie więcej netto sprzedaż
y, prawda?
Jako mała uruchomić konsultant się moim klientom skupić się na konkretnej niszy rynkowej jest jednym z najbardziej trudnych fragmentów mojej pracy. Często się oprzeć, mówiąc: "Nie chcę, aby ograniczyć moje rynku, ponieważ
mam zrobić, jeśli dostanę mniej sprzedaż
y. " "Czy masz nieograniczona ilość dolarów?" Pytam ich: "Bo trzeba miliony na rynek do szerokiej grupy na rynku. "
Czy to w porządku ze sobą, jeśli cię uratować miesięcy agonii i miliony dolarów?
Dobrze! Oto trzy rzeczy, co po raz pierwszy właściciel małej firmy musi wiedzieć, zanim rynek do grupy niszowych. niche profit classroom