ROSYJSKI !!!!

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: ROSYJSKI !!!!

Postautor: Visitor » 16 wrz 2005, 8:45

Wiecie moż…e gdzie w internecie moż…na znaleźć jakieś ciekawe materiały pomocne w nauce rosyjskiego? Szukam i szukam, ale nic ciekawego nie znalazłam jeszcze:( dzieki za pomoc:)
Visitor

Postautor: Visitor » 16 wrz 2005, 9:14

Cześć Gościu! Na jakim poziomie jesteś z rosyjskiego? O jakie materiał ydokładnie by Ci chodziło: w stronę gramatyki i podstaw bardziej czy raczej zaawansowane, dialogi np. Zobacze w czym mogę pomóc ... Widzę, ż…e nakręcasz to forum. =) Mam pytanie, założ…yłes moż…e własny interes związany z tłumaczeniami, czy jesteś tłumaczem przysięgłym? Widzę ż…e współpracowałes z tłumacz.pl (coś takiego). Doradż…, jak zaczynać początkującym tłumaczom. Chodzi o język rosyjski. Pozdrawiam. alinakoz
Visitor

Postautor: Visitor » 16 wrz 2005, 9:33

Poziom podstawowy i właśnie o taką strone by mi chodzilo:) Co do tlumaczeń to chyba nie o mnie chodziło:) Nic nie robię w tym kierunku, szukam tylko informacji o rosyjskim:) dzięki za pomoc:)
Visitor

Postautor: Visitor » 16 wrz 2005, 9:40

Hmmm ... sory, jestem tu pierwszy raz i myślałam ż…e "Gość" to nick... porazka ... =) A co do rosyjskiego, to chętnie bym taką stronę załozyła... =) ja udzielam korepetycji z ros., mam pewne materiały, ale dla bardziej zaawansowanych. Pomyślę nad stronką www dla codziennej nauki rosyjskiego krok po kroku! :) serio ... Jesli masz jakieś ciekawe pomysły na to ... co tam moż…e być zawarte... jak najlepiej to zorganizować -> czekam na wskazówki -> alina.kozlowska@gmail.com. Pa pa
Visitor