Mam do sprzedania podręczniki do nauki j. ang. Metodą Callana za bardzo przystępną cenę. Podręczniki są w wersji elektronicznej, na dwóch płytach CD. Do tego są na płytach nagrania do każ dej z lekcji. W sumie 11 stage'ów (cały cykl nauczania). W komplecie takż e testy FCE. Zachęcam do kupna! Wysyłam na własny koszt listem poleconym priorytetowym. Cena do uzgodnienia.
Nie ma co świrowac z tymi mailami tylko zassać całość bez problemów z e-mule, moze i troszke to trwa, ale i całosc ma swoje , o zgrozo, 999 MB zycze powodzenia
czesc mariusz u mariola nie wiem czy sie pojawiasz na tym forum czy tez nie wiec jesli tak fajnie bedzie jka sie odezwiesz do mnie , juz pisze o co chodzi dokładnie o mp3 potrzebuje wszystkie stage na płytkach (metoda callana) jesli mozesz mi pomoc za free byłabym bardzo wdzieczna malu1@op.pl
Posiadam duż o materiałów do Callana: [około 250 MB]
- książ ki format .doc i PDF - lekcje mp3 do wszystkich Stage - testy na egzaminy format .doc oraz mp3 do stage 5 i 6 (opracowania własne) - dyktanda mp3 - wordlist stage 1-11 – opracowanie własne słownika - program do nauki słów z metody Callana
Kontakt wyłączne na email-a; kalway@wp.pl, na forum nie będę pisał, bo nie mam na to czasu.
Witam! Mam serdeczną prośbę: czy ktoś mógłby przesłać mi test (egzamin) po 11 stagu`u???Moż e być nawet bez odpowiedzi...Z góry dziękuję i pozdrawiam! Mail: rainbow97@poczta.onet.pl
Co do sprzedaż y książ ek do tej metody, to wydaje mi się, ż e moż na jak najbardziej coś takiego kupić, osobiście jakiś czas temu widziałam w księgarni podręcznik do tej metody, ale tylko zerknęłam, nie zwróciłam zbytnio uwagi. Na pewno trzeba regularnie sprawdzac w księgarniach, bo w kazdej chwili cos moż e się pojawić.