Prosze o pomoc :(

Pytania i wątpliwości dotyczące gramatyki angielskiej

Prosze o pomoc :(

Postautor: Gość » 16 lut 2009, 23:09

Witam,
Proszę o pomoc, chcę wysłać maila w sprawie biznesowej, ale nie jestem do końca pewny, czy dobrze piszę, a ż…e mail jest dość dla mnie waż…ny, to wolę nie ryzykować kompromitacji moją łamaną angielszczyzną i proszę o pomoc szanownych forumowiczów.
Największe problemy sprawia mi czas przeszły:( A oto treść tekstu który chciałbym przetłumaczyć:
"W tym mailu wysłałem Ci zeskanowane dokumenty o które prosiłeś."

Zdanie wydaje się proste, ale nie jestem pewny jak będzie "wysyłać" w czasie teraźniejszym.

Pozdrawiam serdecznie i prosze o pomoc :(
Gość

RE

Postautor: Gość » 21 lut 2009, 15:19

"W tym mailu wysłałem Ci zeskanowane dokumenty o które prosiłeś."

Czy chodzi o dok., które wysłałeś kiedyś ? Czy chodzi o dok., które wysyłasz w tym mailu?
jeśli kiedyś to po prostu I sent you
jeśli w mailu, który właśnie wysyłasz to I have sent
moż…e być jeszcze tzw. zaprzeszły ....
Przydałby się jakiś szerszy kontekst tego zdania.
:)
pozdrawiam
Daisy
Gość

Re: Prosze o pomoc :(

Postautor: vlord » 30 maja 2022, 11:20

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken