Polecam Te Vizję w Gdańsku. Moim zdaniem najlepsza szkoła, chociaż z początku miałam wątpliwości czy szkoła prywatna do dobre rozwiązanie. Teraz wiem, że podjęliśmy słuszną decyzję. Dzieci bardzo chętnie chodzą na zajęcia i szybko się uczą.
Również polecam Te Vizję. Myślę że to najlepszy wybór. Szkoła daje mnóstwo możliwości i pomaga dzieciom otworzyć się na świat. Tym bardziej że stawiają na języki
A czy poza językiem angielskim warto Waszym zdaniem uczyć się jeszcze jakiś języków? Ostatnio trafiłam na ofertę kursu języka hiszpańskiego na stronie internetowej profi-lingua.pl/kursy-jezykowe/hiszpanski/online i pomyślałam, że może warto byłoby się na taki kurs zapisać Zawsze podobał mi się ten język. Co sądzicie o tym pomyśle?
Ja też mogę polecić Te Vizję. To najlepsza szkoła z Gdańska i okolicy. Dzieci bardzo lubią tą szkołę, co nie zdarza się często, żeby dzieciaki z zadowoleniem biegły na zajęcia jak to jest tutaj
Te Vizja to dobry wybór. Żadna szkoła nie organizuje tak dużo wycieczek, warsztatów ani zajęć dodatkowych jak Te Vizja. Dzieci mogą z tego czerpać bardzo dużo wiedzy. Języki są na bardzo wysokim poziomie co bardzo się teraz ceni.
Myślę, że warto inwestować w dodatkowe kursy dla dzieci już od najmłodszych lat. Na stronie https://jezyki.katowice.pl/kursy-dla-dzieci/ możecie dowiedzieć się więcej. Wasze dzieci z chęcią będą uczestniczyły w zajęciach i zdobywały nową wiedzę i doświadczenie. Co ważne grupy są dobrane pod względem wieku oraz poziomu zaawansowania i predyspozycji. Możecie liczyć na indywidualne podejście do uczniów.