Extraportfel i Lendon - opinie

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Extraportfel i Lendon - opinie

Postautor: Adirana » 07 sie 2016, 9:33

Ktoś korzystał z pierwszej pożyczki w Extraportfel na 45 dni. Jest rzeczywiście za darmo, czy są jakiś haczyki. Wiem, że to ta sama firma co Lendon.
Adirana
newbie

Re: Extraportfel i Lendon - opinie

Postautor: Sulik » 07 sie 2016, 9:43

Nie korzystałem, ale jak miałaś pożyczkę w Lendon, to chyba Ci już nie przysługuje pierwsza darmowa w Extraportfel poczytaj:
http://antyhaczyk.blogspot.com/2016/06/ ... endon.html
http://antyhaczyk.blogspot.com/2016/06/ ... yczce.html
https://antyranking.blogspot.com/2016/0 ... yczki.html
W Extraportfel i Lenodon nie można wziąć darmowej pożyczki w obu. Wszędzie tak przynajmniej piszą.
Sulik
newbie

Postautor: Adirana » 07 sie 2016, 9:48

Na jakimś forum czytałam, że to oddzielnie traktują, ale chyba ktoś to rzeczywiście z palca wyssał, bo logiczne by było, że jak to jest ta sama firma to pierwszą pożyczkę można wziąć tylko 1 raz. Nazwa handlowa raczej tu nie ma znaczenia. Liczy się pewnie, że to jedna firma. Także chyba masz rację. No ryzykować nie będę, że mi nalicza normalne odsetki, bo małe nie są, a w Lendon kiedyś brała m tą pierwszą darmową. Mogą mieć jakąś wspólną bazę danych klientów albo coś.
Adirana
newbie

Postautor: Hylsa » 08 sie 2016, 8:31

Nie wiem jak jest w tych, o które pytasz, ale kiedyś pytałam konsultanta z Ferratum Banku, bo oni też mają kilka stron - Ekspres Kasa, KasaTAK, mają też pośredników jak Ofin, co już jest inną firmą, ale i tak pożyczka jest od Feratum i mi powiedzieli, że jak się skorzystało już raz z jakiejkolwiek z ich firm, to nie przysługuje nam już kolejna darmowa pożyczka, bez w względu, z której strony skorzystamy.
Hylsa
newbie

Re:

Postautor: Adirana » 09 sie 2016, 13:22

No pewnie jest tak samo jak w innych.
Adirana
newbie

Postautor: SzymonKK » 29 sie 2016, 15:52

Ja w Lendon brałem kiedyś i sobie chwalę. Auto mi się popsuło, potrzebowałem szybko kasy, w Lendon miałem je już na drugi dzień. Formalnosci to chwila moment przez neta. Dla mnie firma jest uczciwa, bo jak jest w umowie, że 0zł kosztów, to jest 0 zł. Nie doliczają żadnych ukrytych kosztów. Zwolennikiem zapożyczania się nie jestem, ale czasem przypili i trzeba... W Lendon nie trzeba się bać, bo działają uczciwie.
SzymonKK
newbie

Postautor: Adirana » 12 wrz 2016, 10:53

@SzymonKK dzięki za informację. Zdecydowałam się jednak na Ekstra portfel, bo przyda mi się te 15 dni więcej. Chyba jednak nie można w obu, więc nie będę ryzykować, a skoro to ta sama firma, to pewnie mają takie same standardy działania jak Lendon. Jak na razie było wszystko ok. Także nie mogę nic złego powiedzieć. Mam nadzieję, że przy spłacie też nie będzie żadnych problemów.
Adirana
newbie

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 14:58

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken