Jaki telewizor warto wybrać?

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Jaki telewizor warto wybrać?

Postautor: KarolMas » 24 sty 2022, 12:34

Szukam właśnie nowego telewizora do mojego salonu, bo stary już wyzionął ducha. Dlatego teraz zamiast kupować pierwszy lepszy z brzegu chciałbym zapytać Was na jakie modele warto w tym zakresie zwrócić uwagę i jednocześnie gdzie ich szukać licząc na dobrą jakość, system smarttv i oczywiście czystość dźwięku jak i wysoka jakość obrazu. Czekam na Wasze podpowiedzi i oczywiście mam nadzieję, że jednak trochę ten temat nam sie będzie tutaj rozwijał bo pewnie nie tylko ja się z tym tematem borykam. Pozdrawiam serdecznie!
KarolMas
junior fellow

Re: Jaki telewizor warto wybrać?

Postautor: Daroz » 24 sty 2022, 12:57

Według mnie jak najbardziej warto poświęcić więcej uwagi i jednocześnie poszukać optymalnych rozwiązań dla swojego mieszkania dobierając telewizor zarówno do salonu, czy sypialni. Wedlug mnie dobry telewizor powinien mieć przede wszystkim system smarttv, wysoką jakość obrazu na poziomie 4K, czy również czystości i nasycenia dźwięku. Jeżeli nie wiecie jaki telewizor kupić to polecam sprawdzić artykuł przygotowany na stronie Ekspert Ceneo, gdzie dowiecie się więcej i od razu poczytacie o różnych modelach wartych uwagi :)
Daroz
newbie

Postautor: gg83 » 31 mar 2022, 16:45

Jeśli nie wiecie jaki dekoder do telewizji naziemnej w 2022r. to na pewno na spokojnie warto sobie zerknąć tutaj https://www.emanta.pl/jaki-dekoder-dvb- ... ybrac.html i poczytać. Macie tam bowiem sporo ciekawych i praktycznych informacji dopasowanych do konkretnych potrzeb oraz możliwości finansowych. Warto posiadać taką wiedzę.
gg83
junior fellow

Postautor: janka90 » 04 kwie 2022, 13:37

Poza telewizorem warto również zainwestować w soundabry. Tutaj: https://soundbary24.pl/soundbary-do-500-zl/ znajdziecie ranking takich sprzętow do 500zl, jeżeli macie ograniczony budżet i nie chcecie przepłacać.
janka90
junior fellow

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 2:33

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken