Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego
Postautor: Daroz » 28 maja 2022, 15:41
Cześć!
Rozglądam się nad wyborem ciekawych propozycji w zakresie prezentów dla znajomych na 30 urodziny, bo już niedługo sporo z moich przyjaciół ma właśnie ten wiek i trzeba coś ciekawego wymyślić, bo zaczyna się im nowa dekada. Dlatego chętnie poznałbym jakieś propozycje z Waszych doświadczeń, zeby jak najlepiej trafić w gusta. Pozdrawiam i mam nadzieję, że mnie z tym nie zostawicie.
-
Daroz
- newbie
-
Postautor: KarolMas » 28 maja 2022, 16:46
W takim razie jeżeli zastanawiasz się nad jakimiś fajnymi propozycjami w zakresie prezentów dla swoich najbliższych to może warto w takim razie zajrzeć do zestawień na ceneo z których będziecie mogli dowiedzieć się więcej jakie
prezenty na 30 urodziny będą najlepsze i które powinny trafić w gust twoich klientów. Według mnie jeśli coś z biżuterii jak zegarek, czy smartwatch będą super opcją. Łatwiej złapać niezłe okazje cenowe i jednocześnie sprawdzić sobie przed zakupem różne opinie na czym też mi zależało.
-
KarolMas
- junior fellow
-
Postautor: raku » 30 maja 2022, 12:17
U nas w cenie są prezenty, jakie ktoś wykonuje samodzielnie, dlatego
biżuteria z żywicy będzie podarowana ode mnie i od braci dla mamy. Nie możemy co prawda kupować za drogiej opcji, bo nie zarabiamy wiele, ale żywica epoksydowa jest w domu, więc spróbujemy jej coś wykonać. Na pewno się ucieszy.
-
raku
- newbie
-