Anonymous pisze:Witam! Od pewnego czasu ucze sie samodzielnie angielskiego. Slowek ucze sie z tej strony http://www.e-ang.pl/nauka.php i napewno mam co robic, jednak chcialbym rowniez tlumaczyc sobie teksty - wydrukowalem sobie nieco z tej strony jednak to byly teksty np z guardiana ktore sa dla mnie za ciezkie i polowe tlumaczenia ze slownikiem, narazie operuje nieco prostszym jezykiem i mysle ze poziom Intermediate jak narazie bedzie dla mnie satysfakcjonujacy i pytanko do was czy macie jakies zrodla skad takie teksty mozna pobrac? Bo nieco przeczesalem google jednak takowych na tym poziomie nie moge znalesc, a bardzo mi na tym zalezy - przynajmniej na kilkudziesieciu badz nawet kilkuset, bowiem mam taka prace ze moge sie zajac rowniez swoimi sprawami, wiec zeby przetlumaczyc 2 teksty dziennie + nauczyc sie z 30 slowek to nie problem, bowiem jestem tam niemal od rana do nocy. Bardzo by mi na tym zalezalo i jezeli ktos ma takie zrodla i bylby chetny pomoc - bede wdzieczny, pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości