CHATROOM JUZ DZIALA!!!

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Re: CHATROOM JUZ DZIALA!!!

Postautor: Grzegorz_21 » 15 wrz 2003, 6:23

Nie wiem czy wszyscy juz zauwazyli ale chatroom o ktory tyle ludzi prosilo jest juz na tej stronce, ale nie ma z kim pogadac. Dzisiaj siedzialem na necie wiecej niz 2 godziny i nikogo nie bylo?! Ludzie zacznijcie sie udzielac prawie 2000 odslon dziennie na stronie a nikogo na czacie?
Grzegorz_21
junior fellow

Postautor: kasian » 15 wrz 2003, 7:32

mam pytanko - czy nick w chatroomie jest ten sam co uzywany wczesniej (w ramach subskrybcji, np.) - jezeli tak to nie działa - wpisuje mi, ze nieprawidłowa nazwa uż…ytkownika lub hasło. A jeż…eli nie to jak zarejestrować stały nick???
kasian
newbie

Postautor: pundit » 15 wrz 2003, 8:15

Witam, dzięki za spostrzegawczość, faktycznie, chat już… jest. Na razie nicki są polchatowe (moż…na wchodzić na tymczasowe). Jak będzie zainteresowanie chatem, na pewno zintegrujemy go z systemem rejestracji/logowania! Pozdrowienia.
Awatar użytkownika
pundit
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl

Postautor: Grzegorz_21 » 16 wrz 2003, 5:25

Sluchaj gosciu! 7am jest tam gdzie ty mieszkasz, tam gdzie ja mieszkam to moze jest inna godzina :-). I jeszcze jedno( to jest do Pundit'a) chatroom widzialem duzo wczesniej, ale dopiero teraz zdecydowalem sie go troche rozkrecic i siedze czasami na nim godzinke lub 2. Zreszta sam moglbys przyjsc pogadac na zywo!!! Take care guys and c ya on the chatroom.
Grzegorz_21
junior fellow

chatroom na www.jezykowcy.pl

Postautor: przemas » 20 wrz 2009, 18:27

Witam

zapraszam na www.jezykowcy.pl

tam mozna rozmawiac na chatroom w wielu jezykach i na roznych poziomach zaawansowania
przemas

Postautor: vlord » 04 cze 2022, 2:43

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken