Wiosna w ogrodzie - jakie donice?

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Wiosna w ogrodzie - jakie donice?

Postautor: Daroz » 26 kwie 2022, 11:58

Cześć :)
Zastanawiam się nad wyborem do swojego ogrodu nowych dużych donic i chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś ciekawe propozycje w tym zakresie gdzie ich szukać i na co zwrócić uwagę pod względem jakości wykonania i też najmodniejszych modeli które będą pięknym dopełnieniem. Szczególnie interesuje mnie ceramika, chętnie poznam Wasze spostrzeżenia i może macie jakieś ciekawe zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie i czekam na konkrety z Waszych doświadczeń!
Daroz
newbie

Re: Wiosna w ogrodzie - jakie donice?

Postautor: KarolMas » 28 kwie 2022, 9:31

Oj tak, ja już sama również zabieram się za łowy zakupowe i muszę przyznać, że jest tego mnóstwo aż ciężko się na coś konkretnie zdecydować bo wszystko chciałoby się mieć. Dlatego jeśli chodzi o mnie to tutaj zdecydowanie polecam sprawdzić doniczki ceramiczne zestawione na Ceneo bo modeli nie brakuje, do tego też od razu będziecie wiedzieli gdzie dana wersja jest dostępna w najlepszej cenie i od razu albo można zamówić online, albo jeszcze sobie podjechać stacjonarnie i zerknąć. Mam nadzieję, że po wszystkim podzielicie się swoimi spostrzeżeniami jak tam się łowy zakupowe udały!
KarolMas
junior fellow