Bardzo prosze o przetlumaczenie

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Bardzo prosze o przetlumaczenie

Postautor: Pomoc » 03 cze 2009, 18:14

NIE LUBIE: braku kultury, wulgarności, ludzi skoncentrowanych tylko na sobie i swoich potrzebach, kłamstwa, zapatrzenia w siebie, takich co mówią a nie wiedza co, braku szczerości, nietolerancyjności, fałszu, nienawidzę jak ktoś mnie oszukuje, głupich ż…artów, Brutalności, ludzi, którzy udają Przyjaciół, obgadywania za plecami, cwaniactwa, nie szanowanie (starszych) ludzi, manipulacji ludźmi, Obraż…alskich, braku dyskrecji, Zawistnych ludzi, jak ktoś mnie szufladkuje i ocenia nie znając mnie., Komplikować tego co jest Proste, poż…egnań bez słów wyjaśnień, nie lubię osób wyniosłych takich co to nie ja, kłamstw i kłamców,, lekkoduchów, nielojalności, wywyż…szania się, plotek, one psują stosunki międzyludzkie., dwulicowych ludzi ; gdy ktoś źle traktuje drugiego człowieka, ludzi skoncentrowanych tylko na sobie i swoich potrzebach, wystawiania pochopnej oceny na ogół bez pokrycia kiedy wykorzystuje czyjąś ż…yczliwość, ludzi bez honoru, oszczerstwa, Jak ktoś wyrządza krzywdę drugiej osobie, naiwności, donosicielstwa, przesadnej zazdrości, nieszczerość, nie dotrzymanych obietnic, braku odpowiedzialności za słowa i czyny, ludzi, którzy wszystko zawsze lepiej wiedzą, gierek w kotka i myszkę, agresji, Nie lubię jak ktoś kłamie a potem udaje , ze się nic nie stało, Nie podoba mi się zachowanie na pokaz, Słów co ranią zbyt dotkliwie, oceniać ludzi po wyglądzie, wandalizmu, jak cierpię ja lub ktoś mi bliski, niedopowiedzeń, fanatyzmu, poszanowanie czyjejś prywatności, Osób, które mówią ż…e cie lubią, a jak cie nie ma w pobliż…u to cie obmawiają., wykorzystywania innych, zawłaszczania kogokolwiek i bycia zawłaszczanym, gdy ktoś bawi się kosztem innych, pogardy dla drugich, gdy ktoś chce mnie zmieniać... a zwłaszcza wtedy gdy zaraz po tym odchodzi..., krętactwa. wyśmiewania się z innych, braku konsekwencji, pustych słów, nieszczerych intencji, ludzi którzy nie znając drugiej osoby oceniają, fałszywych przyjaźni.... Zaskarbiania sobie kogoś jedynie po to, aby czerpać z tej znajomości jakiegoś rodzaju korzyści... osób nieszczerych, grających i udających innych, niż… są w rzeczywistości jedynie z tego powodu, ż…e ktoś tego od nich oczekuje,

Chce poznać wielu fajnych ciekawych, szczerych ludzi którym mógłbym ufać. Kocham ludzi którzy za wszelką cenę starają się być sobą i nie zakładają fałszywych masek. Ludzie powinni patrzeć sercem a nie oczami, bo wygląd przemija.. waż…ne jest to, co łączy a nie dzieli... nie mają znaczenia dystanse, róż…nice - waż…ne są pasje, wspólne zainteresowania,hobby.. waż…ne jest to, ż…e w którymś momencie staje się waż…niejsze dobro drugiego człowieka nad nasze własne. ale do tego trzeba dorosnąć - wyzbywając się egoizmu, strachu, starych nawyków, omijając blokady i pokonując własne lęki..
Pomoc