fotografia

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

fotografia

Postautor: Janek777 » 30 mar 2020, 11:44

Witam, poszukuje profesjonalnego fotografa, który wykona sesje dla noworodka. Na stronie https://www.studiomika.pl/fotografia-no ... a-wroclaw/ widziałem fotografa, który robi takie sesje. Ale czy warto inwestować w taką profesjonalną sesję dla małego dziecka?
Janek777
newbie

Re: fotografia

Postautor: frances22 » 30 cze 2020, 11:40

A wiesz co, Marcin Orzołek, fotograf, którego żaden plener ślubny się nie ima, ostatnio robił sesję brzuszkową. Myślę, że od tego niedaleko do sesji noworodkowej, dlatego może się po prostu na to zdecydujecie? Spróbowanie nie szkodzi, a przecież jak tylko będzie miał wolny termin, pewnie się z Wami umówi. Enjoy!
frances22
greenhorn

Postautor: Kazikdobry » 12 paź 2021, 11:31

Witam, poszukuje profesjonalnego fotografa, który wykona sesje dla noworodka. Na stronie tudiomika.pl/fotografia-noworodkowa-wroclaw/ widziałem fotografa, który robi takie sesje. Ale czy warto inwestować w taką profesjonalną sesję dla małego dziecka?

Profesjonalna fotografia dziecka będzie pamiątką na całe życie. Ja bym namawiał!

-------------
https://epli.pl/portret-i-wizerunek/

Obrazek
Kazikdobry
fellow

Postautor: janusszeeek » 20 paź 2021, 10:36

Jak fotografia to również album na wieczór panieński Jest to ciekawy i wyjątkowy upominek na wieczór panieński. Po fakcie będzie wspaniała pamiątką z tego ważnego dnia. Szczerze polecam!!!
janusszeeek
newbie

Postautor: Krzyszunio » 03 sty 2022, 19:13

Faktycznie sama fotografia jest dość ważna i ja również muszę przyznać, ze skupiam się na jak najwyższej jakości zdjęć które wykonuję i zlecam do wywołania. Przy okazji chciałbym każdemu polecić świetnej jakości albumy na zdjęcia wklejane https://www.albumyfoto.pl/albumy-tradycyjne.html i jestem wręcz przekonany, że każdemu się one spodobają. Tym bardziej, że jest to bardzo ważne, aby mieć zdjęcia wywołane i zawsze możemy do nich wrócić.
Krzyszunio
junior fellow

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 17:01

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken