W jakiej drukarni zlecić druk materiałów reklamowych?

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Postautor: anggela » 03 wrz 2020, 12:43

Potrzebuję banerów, ulotek, wizytówek
anggela
newbie

Re: W jakiej drukarni zlecić druk materiałów reklamowych?

Postautor: severrin » 14 wrz 2020, 18:41

Możesz skontaktować się z drukarnią Zebra Print, zamówiłem od nich Roll-up reklamowy https://zebradruk.pl/rollup/ . Zrobili mnie projekt graficzny Roll-up'u i wykonali wysokiej jakości druk. Roll-up reklamowy wygodnie się zwija. Umieściłam go na kilku wstawkach. Farba i podstawa są całe. Nie ma pęknięć ani wiórów.
severrin
newbie

Postautor: angela88 » 24 wrz 2020, 20:42

Jak w tamtym roku byłam na Remadays to wystawiało się sporo drukarni. W 2021 targi reklamy odbędą się 10 lutego w Nadarzynie i myślę, że wybór będzie jeszcze większy. Warto się wybrać i pozbierać oferty a potem wybrać najbardziej optymalną.
angela88
newbie

Postautor: pieknyolek » 29 sie 2021, 13:05

Polecam się skontaktować z drukarnią https://webadruk.pl/kontakt - mają ciekawą ofertę druku wielkoformatowego https://webadruk.pl/produkty/druk-cyfro ... oformatowy

Obrazek
pieknyolek
junior fellow

Postautor: Janko90 » 02 kwie 2022, 8:41

Jeśli szukacie drukarni wykonującej naklejki reklamowe to polecam firmę, które j oferta dostępna jest na stronie https://polinal.eu/etykiety-biodegradowalne. Domeną tej drukarni jest szybkie wykonywanie zleceń oraz dbałość o najwyższą jakość i satysfakcje klienta. Ja byłem z ich usług bardzo zadowolony.
Janko90
newbie

Postautor: vlord » 04 cze 2022, 18:47

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken