Opadające powieki

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Opadające powieki

Postautor: nataliagli » 11 lut 2021, 11:18

Mam problem z opadaniem powiek.
Co robić? Czy są może jakieś ćwiczenia?
Awatar użytkownika
nataliagli
greenhorn

Re: Opadające powieki

Postautor: kasia24o » 11 lut 2021, 12:12

Sama obecnie stosuję jogę twarzy i mogę polecić. Jednak nie wiem czy ćwiczenia pomogą w sytuacji jeśli opadanie powiki jest spore. Chodzi tutaj o nadmiar skóry a coś takiego nie zlikwiduje opadania.
https://galeriapieknakazimierz.pl/plast ... decydowac/

Poczytaj sobie również o plastyce powiek. Jest to zabieg, ale w wielu przypadkach przyniesie bardzo dobre rezultaty.
Awatar użytkownika
kasia24o
greenhorn

Postautor: MaksusieK_242 » 11 lut 2021, 13:14

No to jest akurat bardzo częsty problem. Nie wiem czy to się leczy.
MaksusieK_242
newbie

Postautor: Jolka81 » 24 mar 2021, 0:38

Najważniejsze jest to, aby podjąć jakieś kroki w związku z tym. Ja nigdy nie miałam tego typu problemem, ale za to mam inny. Są nim nadprogramowe kilogramy i cellulit który oszpeca moje ciało. Zdecydowanie nie potrafię na nie patrzeć w takim wydaniu, dlatego szukam jakieś zabiegu dla siebie i póki co, najbardziej zainteresował mnie ten ze strony: https://www.qclinique.pl/zabiegi/enderm ... pg-lipo-m6 . Może i Ty w ofercie tej kliniki znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie? Na pewno warto, klinika bardzo dobra.
Jolka81
greenhorn

Postautor: Lwiątko91 » 13 lip 2021, 8:42

Jaki zabieg na opadające powieki polecacie? Najlepiej gdyby to był jakiś zabieg, który ma w ofercie ta klinika medycyny estetycznej w Warszawie na Bemowie, bo mam do nich blisko i słyszałam dobre opinie o tym miejscu
Lwiątko91
junior fellow

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 17:42

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken