Motywacja pracowników

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Motywacja pracowników

Postautor: Jolka81 » 23 sty 2021, 0:42

Hej, jakie jesteście w stanie polecić mi sposoby motywowania pracowników?
Jolka81
greenhorn

Re: Motywacja pracowników

Postautor: Kamilla36 » 23 sty 2021, 8:21

Ja proponuję Ci skorzystać z oferty od i360. Oni naprawdę fachowo się wszystko zajmą, wprowadzając efektywny system motywacyjny dla Twoich pracowników. W związku z tym na pewno Twoi pracownicy poczują się docenieni i zmotywowani do pracy, powinni też być bardziej wydajny. Jeśli jesteś zainteresowana, to firma ma w swojej ofercie także programy lojalnościowe dla klientów. Na prawdę warto skorzystać z oferty firmy, a na pewno znajdziesz tutaj coś odpowiedniego dla niej. Sama zastanawiam się nad skorzystaniem z ich usług.
Kamilla36
greenhorn

Postautor: Kolorowa_Pani18 » 14 lut 2021, 13:30

A jakie macie swoje sposoby na motywowanie pracowników? Chętnie je poznam, narazie dużo czytam, odkryłam ostatnio stronę https://entra-group.eu/oferta/rozwoj-um ... ganizacji/ i mam nadzieję, że dojdę w tej kwestii do perfekcji. Pozdrawiam Wam serdecznie!
Kolorowa_Pani18
greenhorn

Postautor: Krzyszunio » 12 maja 2021, 17:23

Faktycznie sama motywacja zatrudnionych już pracowników jest niezwykle istotna. Ja jestem również zdania, że dobrze jest wiedzieć jak we właściwy sposób wdrażać naszych nowych pracowników. Zresztą jak widziałem na stronie https://www.gamfi.com/onboarding/ to tego typu aplikacje są bardzo dobrym rozwiązaniem.
Krzyszunio
junior fellow

Postautor: Krzyszunio » 08 wrz 2021, 18:13

Myślę, że jeszcze w tym temacie również warto jest wspomnieć jak wygląda sama kwestia zwolnienia z pracy, gdyż takie sytuacje również się zdarzają. Ja niedawno miałem okazję zapoznać się z ciekawym wpisem https://leasingteam.pl/centrum-prasowe/ ... iu-z-pracy gdzie właśnie opisano odprawę po zwolnieniu z pracy.
Krzyszunio
junior fellow

Postautor: stonoga » 29 kwie 2022, 8:20

Jeśli chcecie się dowiedzieć, jakie są najlepsze sposoby na motywowanie pracowników w Waszej firmie, to polecam zajrzeć na stronę sodexo.pl/motywacja-pracownikow/5-najlepszych-sposobow-na-motywowanie-pracownikow. Znajdziecie tam wyczerpujący i wartościowy artykuł właśnie na ten temat :)
stonoga
junior fellow

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 11:30

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken