Drogi wózek

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Drogi wózek

Postautor: frances22 » 19 maja 2020, 13:05

Cześć, czy są na tym forum jakieś mamy? Już piszę, o co chodzi. Otóż znalazłam takie https://swiat-rodzicow.pl/oto-wozki-w-c ... ych-modeli wózki i zastanawiam się, jak wielu rodziców sobie na nie mogło pozwolić. Dla mnie są one naprawdę dobre, ale za drogie. Nie byłabym w stanie ich kupić, a Wy?
frances22
greenhorn

Re: Drogi wózek

Postautor: cruella3 » 26 cze 2020, 13:17

Nie wiem po co Ci aż tak drogi wózek skoro są tańsze ale równie dobre i bajeranckie wózki, ja kupiłam x-landera i on też ma fajne bajery jakich nawet nie mają tamte wózki, na przykład diody led w podnóżku dzięki którym widać wózek z daleka nawet wieczorem
cruella3
junior fellow

Postautor: _zosia_ » 04 gru 2020, 11:58

Zdecydowanie warto wybrać wózek, który będzie funkcjonalny, ale i jego jakość adekwatna do ceny :) Nie ma co przepłacać, ponieważ można znaleźć bardzo dobre wózki w odpowiednich cenach. Ja wybrałam wózek od https://insevio.com/ i jestem zadowolona, świetne wykonanie, duża liczba funkcjonalności i wygoda zarówno dla malucha, jak i rodzica :)
_zosia_
newbie

Postautor: kWiAtCzYnSkI » 05 gru 2020, 12:10

No akurat wózki jakoś nie są tanie.
kWiAtCzYnSkI
newbie

Postautor: july66 » 09 mar 2021, 22:28

Poszukując wózka nie warto kierować się jego ceną, a przede wszystkim funkcjami, wyposażeniem, jakością i opiniami. Po reaserchu ja wybrałam Cavoe Axo. Rewelacyjny na każdy teren, bo dzięki amortyzatorom dobrze tłumi wszelkie nierówności. Do tego ma super wygląd i jakość. Z czystym sumieniem polecam :)
july66
greenhorn

Postautor: Jolka81 » 09 kwie 2021, 13:12

Na własnej skórze przekonałam się, że wózek nie musi być drogi aby był dobry. Mój wybór padł na Euro-Cart Volt Pro, który z czystym sumieniem mogę Ci polecić. Wózek niezwykle komfortowy, dobrze się prowadzi i jest naprawdę solidny.
Jolka81
greenhorn

Postautor: hubertek » 10 kwie 2021, 17:38

Wiadomo, że są drogie, ale tanie też się znajdą.
hubertek
newbie

Postautor: kasica29 » 20 kwie 2021, 8:16

Dokładnie, każda z nas kupi taki na jaki ją stać, najważniejsze żeby wózek był bezpieczny i ładnie się prezentował, dokładnie taki jest mój x-lander, na inny na pewno bym go nie zamieniła
kasica29
newbie

Postautor: zmigi » 27 maja 2021, 10:06

No niestety za jakość i bezpieczeństwo się zwykle płaci. Ale na tym akurat nie ma co oszczędzać. Pamiętaj, że poza wydatkiem na wózek czeka Cie jeszcze zakup fotelika samochodowego. Często dobre promocje na foteliki można znaleźć na https://arena.pl/kategoria/foteliki-sam ... soria-9123
zmigi
junior fellow

Postautor: magda21_ » 28 cze 2021, 10:48

Myślę, że wcale nie trzeba kupować drogiego wózka, aby był przede wszystkim dobry i amortyzacja dawała radę :) U mnie wybór padł na wózek od https://venicci.pl/, także jeśli jesteście zainteresowani właśnie tym wózkiem to zachęcam, bo ma lekką spacerówkę, żelowe koła, wentylację gondoli czy szybko się składa.
magda21_
greenhorn

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 13:09

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken