Ogrzewanie pompami ciepła Varme

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Ogrzewanie pompami ciepła Varme

Postautor: _zosia_ » 28 cze 2021, 12:56

Witajcie. Czy ktoś zastosował pompy ciepła jako ekologiczny system grzewczy w domu? Jeśli szukacie rozwiązania na ekologiczne ogrzewanie to polecam zapoznać się z ofertą pomp ciepła Varme, to polska marka, która do produkcji swoich urządzeń wykorzystuje najlepsze podzespoły, aby zapewnić klientom wysokiej jakości rozwiązania. Na https://varme.tech/ możecie znaleźć od nich urządzenia o różnym typie.
_zosia_
newbie

Re: Ogrzewanie pompami ciepła Varme

Postautor: angola » 30 cze 2021, 12:26

Wiele osób decyduje się na zakup pieca na ekogroszek. O samym ekogroszku słyszałam wiele pozytywnych opinii. Wszystkie informacje na ten temat można znaleźć na stronie polskiego producenta ekogroszku, firmy Patriot, gdzie znajdziecie między innymi węgiel workowany: https://ekogroszek-patriot.pl/pl/i/O-marce-Patriot/8 .
angola
junior fellow

Postautor: Cecylka_S » 07 lip 2021, 10:10

Pompy ciepła to rzeczywiście świetny wynalazek. Są wydajne, a koszt ich montażu szybko się zwraca. Znacie może w Warszawie jakichś dobrych specjalistów od tych urządzeń?
Cecylka_S
junior fellow

Postautor: kosmoss » 07 lip 2021, 12:13

Nie tak dawno słyszałem o ofercie https://nowykociol.pl/produkt/pompy-cie ... lw196i-ar/ w tym zakresie. Zobacz ją sobie koniecznie.
kosmoss
newbie

Postautor: Krzyszunio » 14 lip 2021, 17:09

Akurat ja nie znam tej firmy więc również nie bardzo jestem w stanie się na ich temat wypowiedzieć. Jeśli chodzi natomiast o mnie to zdecydowanie polecam każdemu stosowanie fajnego systemu ogrzewania oraz chłodzenia od Panasonic heating & cooling solutions i jak dla mnie właśnie tego typu systemy są po prostu przyszłościowe.
Krzyszunio
junior fellow

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 17:01

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken