Licówki

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Licówki

Postautor: kasia24o » 10 cze 2021, 13:48

Dziewczyny czy któraś z Was robiła licówki? Gdzie warto zrobić w dobrej cenie? Jakie opinie w użytkowaniu?
Awatar użytkownika
kasia24o
greenhorn

Re: Licówki

Postautor: nataliagli » 11 cze 2021, 6:36

Ja robiłam 2 jedynki górne, jedna korona pelnoceramiczna-zab po urazie, druga licówka 6 lat temu w klinice K2 Dental w Gdansku. 2tys za oba zęby, idealnie wyrownac się nie dało gdyż mam wadę zgryzu (protruzja-zeby do przodu, nie chciałam aparatu gdyż musiałabym usuwać zdrowe zęby) ale wadą się optycznie znacznie zmniejszyła. Nie wiem jak obecnie to wyglada z cenami - musiałabys się zapytac.
Daję kontakt:
https://www.klinikastomatologiczna.com. ... rcelanowa/
Jestem osobiscie bardzo zadowolona z efektu.
Awatar użytkownika
nataliagli
greenhorn

Postautor: Beatrycze5 » 11 cze 2021, 9:27

A znacie może warszawski gabinet https://fachowydentysta.pl/ ? Warto się tam zgłosić? Pytam, bo mimo wszystko do Gdańska trochę daleko...
Beatrycze5
junior fellow

Postautor: SebeczeeeK » 12 cze 2021, 9:01

W sumie nigdy nie miałem tego robionego.
SebeczeeeK
newbie

Postautor: patka34 » 26 lip 2021, 11:06

Skoro jesteśmy w temacie zębów, to powiedźcie mi moi drodzy, z jakiej szczoteczki korzystacie na co dzień? Takiej zwykłej, czy może sonicznej? Jeżeli ze zwykłej to jakiej marki? Mnie w oko wpadła ostatnio szczoteczka Green Clean od tej https://www.jordanpolska.pl/ marki. Co ważne, jest to ekologiczna szczoteczka do zębów. Jako ciekawostkę dodam, że aż 90% produktu, łącznie z opakowaniem, zostało wykonane z materiału, który pochodzi z recyklingu. Pozostała część to szczecina, która także jest ekologiczna.
patka34
newbie

Postautor: annaponczyk » 26 lip 2021, 13:02

Trzeba przede wszystkim zwracać uwagę na cenę, bo są duże różnice i dysproporcje w zależności od sklepu i jego lokalizacji.
annaponczyk
newbie

Postautor: charlestrevino » 09 lut 2022, 10:12

Good information! A nice recommendation for you in 2 player games is to explore on any browser and play with your pals.
charlestrevino
newbie

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 8:28

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken