Gry planszowe

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Gry planszowe

Postautor: Loipeld » 01 lis 2020, 15:06

Powiedzcie mi czy wpadła wam może w oko ostatnio jakaś ciekawa planszowa gra małżeńska? Jeśli tak to podajcie jej nazwę. Właśnie szukam czegoś w co mógłbym pograć razem z żoną i będę wam wdzięczny za podpowiedzi
Loipeld
junior fellow

Re: Gry planszowe

Postautor: zmigi » 10 lis 2020, 9:15

Takie małżeńskie gry erotyczne możesz znaleźć też na Arenie. Jest tam cała kategoria z tego rodzaju grami planszowymi dla dorosłych: https://arena.pl/kategoria/gry-i-zabawy-erotyczne-711
zmigi
junior fellow

Postautor: mop » 15 kwie 2021, 11:15

W sieci można znaleźć najróżniejsze gry planszowe dla całej rodziny. Jest to na przykład Rummikub: https://www.eduksiegarnia.pl/gry-edukac ... rategiczna . Wiecie na czym polega ta gra?
mop
junior fellow

Postautor: artur123 » 26 cze 2021, 12:04

Ja widziałam ostatnio gry planszowe dla par które mają za zadanie polepszyć lub poprawić ich relacje. Co o tym sądzicie? Zobaczcie na stronę www.grawrelacje.pl to tutaj jest właśnie ta gra to zobaczcie na czym to polega i jak to wygląda. Mnie to osobiście bardzo zaciekawiło.
artur123
fellow

Postautor: wotciarz » 30 sie 2021, 19:53

Wybór gier planszowych jest ogromny. Ja bardzo lubię planszówki, dlatego też zacząłem wciągać w gry mojego syna. Na razie jest w przedszkolu dlatego kupuję gry dopasowane do jego wieku. Na ceneo https://www.taniomania.pl/t/gry-autobusy można znaleźć mnóstwo gier planszowych dla dzieci w różnym wieku (dla dorosłych również). Jeśli szukacie ciekawych gier to zerknijcie na ceneo. Tam naprawdę można kupić gry w dobrej cenie (dużo taniej niz w sklepach stacjonarnych)
wotciarz
junior fellow

Postautor: ikornel275 » 31 sie 2021, 10:06

Ja mam kilka gier planszowych, znam też gry karciane. Z rodzinką jak pogoda za oknem brzydka to siadamy i gramy. Fajnie można razem spędzić czas grając w takie gry.

Postautor: amelkaaa » 17 maja 2022, 13:14

Jak dla mnie gry planszowe są naprawdę super. Można nieźle się zabawić ze swoim znajomy, poprowadzić ciekawe rozgrywki. A teraz naprawdę zaskakujące można znaleźć planszówki.. Ja teraz przeglądałam stronę https://www.3kropki.pl/sklep/gry-bez-pr ... planszowe/ i nie mam pojęcia na co miałabym się zdecydować...
amelkaaa
junior fellow

Postautor: anli » 18 maja 2022, 11:44

Uwielbiam gry planszowe! Moja ulubiona to "Wsiąść do pociągu".
anli
junior fellow

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 19:52

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken