torebka-nerka

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

torebka-nerka

Postautor: ajjuna » 06 sie 2021, 11:56

Gdzie kupie ładną, solidną torebkę nerkę??
ajjuna
junior fellow

Re: torebka-nerka

Postautor: mikuska » 06 sie 2021, 17:21

Moja siostra zamawiała ostatnio bardzo ładną na https://www.wittchen.com/kobieta/torebki/nerki-damskie :) zaglądałaś do nich? może akurat znajdziesz coś dla siebie
mikuska
junior fellow

Postautor: Krzyszunio » 08 paź 2021, 16:08

Niestety ja się na tym do końca nie znam, ale moja żona najbardziej lubi torebki ze skóry i wiem, że ma ich kilka u siebie w szafie. nawet jak zauważyłem to całkiem niedawno kupowała włoskie torebki ze skóry https://bonafora.pl/Torebki-ze-skory i mam nadzieję, że niedługo przyjdą gdyż ciekawi mnie to co teraz wybrała.
Krzyszunio
junior fellow

Postautor: nehasharma » 09 paź 2021, 6:27

nehasharma
newbie

Postautor: amelkaaa » 18 gru 2021, 5:28

W jednym z ostatnich katalogów avon zamówiłam dla siebie torebkę. Bardzo spodobała mi się w katalogu, lecz miałam pewne obawy czy przyjdzie rzeczywiście tak ładna- jak na zdjęciu, okazała się idealna. Od razu przepakowałam do niej wszystkie rzeczy z poprzedniej torebki, w której i tak miałam już coraz mniej miejsca.
amelkaaa
junior fellow

Postautor: piotrek5467 » 28 gru 2021, 19:58

Możesz odwiedzić sklep decathlon https://homeparkfranowo.pl/sklepy/decathlon Moją tam, takie artykuły sportowe.
piotrek5467
junior fellow

Postautor: vlord » 04 cze 2022, 16:16

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken