Biuro rachunkowe w Łodzi

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Biuro rachunkowe w Łodzi

Postautor: baciar » 14 sty 2021, 11:02

Biuro Rachunkowe Doradcy Podatkowego Marioli Kaźmierczak świadczy kompleksowe usługi rachunkowo, kadrowo, płacowe. Firma stara się by każda nawiązana współpraca z klientem przebiegała w pełni profesjonalnie, poprzez miły i sympatyczny kontakt, rzetelność, terminowość, fachowość w pomocy i podpowiedziach prawnych. Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą z biurem rachunkowym, które nie tylko wykonuje swoje podstawowe obowiązki ale również pomaga w dodatkowych kwestiach, jesteśmy do Twojej dyspozycji

Zapraszamy na stronę: https://doradcapodatkowy-lodz.pl/
baciar
junior fellow

Re: Biuro rachunkowe w Łodzi

Postautor: Krzyszunio » 31 mar 2021, 16:43

Niestety nigdy nie miałem okazji korzystać z usług tego biura więc również nie bardzo mogę się na ich temat wypowiedzieć. Jeśli chodzi o mnie to ja bardzo polecam na pewno współpracę z firmą Thompsonandstein.com która posiada niezbędną wiedzę w zakresie międzynarodowych kwestii prawnopodatkowych. Jestem zdania, ze dla osób prowadzących firmy za granicą to jest to niezwykle ważne.
Krzyszunio
junior fellow

Postautor: artur123 » 01 kwie 2021, 16:37

Jeżeli szukacie sprawdzonych usług biura rachunkowego, to osobiście polecam Wam biuro rachunkowe w Krakowie . Prowadzę własną firmę i korzystam z ich usług od lat, ponieważ cenię sobie profesjonalizm za rozsądną cenę.
artur123
fellow

Postautor: Krzyszunio » 09 paź 2021, 17:46

Tak naprawdę jeśli jeszcze ktoś się w ogóle interesuje finansami to moim zdaniem dość ważną kwestią jest to aby wiedzieć jak przebiega badania sprawozdań finansowych. Ja całkiem niedawno o tym czytałem na stronie https://tech.redpanda.pl/badanie-sprawo ... przebiega/ i moim zdaniem na pewno warto jest się z takim artykułem zapoznać.
Krzyszunio
junior fellow

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 4:54

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
сайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken