Gry na 2 osoby

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Gry na 2 osoby

Postautor: wotciarz » 29 paź 2021, 13:07

Hejka!
Już jesień, jutro zmiana czasu, więc będzie coraz wcześniej robiło się niestety ciemno...pozostaje więc inna rozrywka, niż jakieś wyjścia czy wyjazdy popołudniami. Chcemy z dziewczyną pograć sobie razem na jednym komputerze. Trafiłem na takie gry na 2 osoby - czy ktoś z Was może polecić, które z tych propozycji "ograł" i które są godne do polecenia, jeśli chodzi o granie we dwojga?:)
wotciarz
junior fellow

Re: Gry na 2 osoby

Postautor: Kamil80 » 30 paź 2021, 17:08

Hej!
Ja z moją małżonką, a dodam, że jesteśmy po trzydziestce:>, gramy sobie w gry z serii Lego. Jest ich naprawdę dużo, praktycznie każda bajka/film ma swoją grę. Czy to Piraci z Karaibów, czy Władca Pierścieni, czy Hobbit - we wszystkie te gry można grać z ekranem podzielonym na dwie części. Jest to naprawdę dobre rozwiązanie - nie trzeba dwóch komputerów/konsol aby ze sobą grać! Polecam serdecznie:)
Kamil80
greenhorn

Postautor: monika082 » 26 mar 2022, 23:37

A może warto pomyśleć o kupieniu czegoś ze strony: https://www.coloseo.pl/ . Wydaje mi się, że wybór jest na tyle szeroki, że na pewno Ciebie zainteresuje ta oferta, a na pewno znajdziesz w niej coś odpowiedniego dla siebie. Z czystym sumieniem polecam właśnie ją.
monika082
junior fellow

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 19:43

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
http://journallubricator.ruсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken