Nietypowe atrakcje dla dzieciaków

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Nietypowe atrakcje dla dzieciaków

Postautor: sokolik » 28 gru 2018, 16:34

Hej, szukam pomysłów na jakieś ciekawy sposób spędzenia czasu z dzieciakami (bonusowe punkty jeśli miałoby to charakter wyjazdowy). Chodzi mi po głowie coś w stylu imprez robionych przez 5 Żywiołów: https://www.5zywiolow.com/oferta/imprezy-dla-dzieci/ czyli coś tematycznego i z pomysłem :) Jeśli znacie podobne inicjatywy to piszcie!
sokolik
greenhorn

Re: Nietypowe atrakcje dla dzieciaków

Postautor: meetyourmaker » 28 gru 2018, 23:40

O czyms takim to nie slyszalem.
meetyourmaker
newbie

Postautor: cyclone » 24 sty 2019, 14:10

Sokolik bardzo fajny pomysł z tymi żywiołami, ale wymaga sporych nakładów finansowych. Ja zorganizowałem mojej córci plac zabaw w domu na czas zimy. To świetne rozwiązanie na tą porę roku . Kupiłem jej huśtawkę i zjeżdżalnię teraz zastanawiam się nad bujakiem https://www.mojebambino.pl/115-bujaki na pewno będzie zachwycona.
cyclone
junior fellow

Postautor: lozora123 » 26 lis 2021, 17:09

Właśnie w tą niedziele będzie organizowany świetny event przez https://www.facebook.com/events/209463294670343 . Będzie tutaj mnóstwo atrakcji dla naszych najmłodszych, więc warto się tutaj udać
lozora123
junior fellow

Postautor: zmigi » 21 gru 2021, 11:14

Jeśli chodzi o atrakcje na lato, to może windsurfing dla dzieci? Myślę, że to całkiem fajny pomysł na ciekawe aktywne wakacje letnie.
zmigi
junior fellow

Postautor: ajjuna » 01 lut 2022, 13:23

nie wiem jak jest u was, ale moje dzieciaki uwielbiaja wszelkiego rodzaju parki wodne, aquaparki, wiec staram sie cos takiego wlasnie im zaplanowac :) https://tripholiday.pl/blog/ranking-top ... aquaparki/ tutaj jest fajny ranking, na pewno z niego skorzystamy :)
ajjuna
junior fellow

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 14:11

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken