Beton w salonie?

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Beton w salonie?

Postautor: Kamil80 » 27 lis 2021, 15:33

Hejka,
znalazłem taki artykuł na temat betonu architektonicznego w salonie: https://wnetrza-ze-smakiem.pl/beton-arc ... -w-salonie powiedzcie mi - czy Wam się podoba taka opcja, czy jednak nie? Ja właśnie nie wiem - mojej żonie się podoba i to bardzo, ale ja nie jestem do końca przekonany...macie może jakieś zdjęcia swoich salonów w podobnym stylu wykończone?
Kamil80
greenhorn

Re: Beton w salonie?

Postautor: wotciarz » 29 lis 2021, 19:41

hej, beton architektoniczny jest super, tylko jest bardzo zobowiązująca dekoracja, która nadaje surowości pomieszczeniu. Mi się bardzo podobają takie wnętrza z betonem, przy najbliższym remoncie planuję zrobić jedną ścianę właśnie z takich płyt imitujących beton. Zdjęc więc na razie ni mam bo dopiero beton jest w planach :)
wotciarz
junior fellow

Postautor: Milka1 » 21 gru 2021, 14:31

Jak najbardziej jeśli chcesz mieć coś betonowego nawet w salonie to polecam betonowe figurki dekoracyjne https://limestore.pl/226-ozdobne-figurki-betonowe . Wystrój będzie super i będzie się wszystkim podobało. One są naprawdę bardzo delikatne, jedyne w swoim rodzaju i wybierzesz coś dla siebie. Polecam
Milka1
greenhorn

Postautor: cyclone » 27 gru 2021, 21:25

Mniej więcej wiedziałem jak ma wyglądać mój salon. Miałem kilka elementów, które po prostu musiały się pojawić. W tym beton architektoniczny właśnie. Jednak jak przyszło co do czego, to się okazało, że nie jestem w stanie połączyć wszystkiego w całość. Dlatego konieczna była aranżacja wnętrz przygotowana przez projektanta. Zatrudniłem specjalistów z Degosh https://degosh.pl/aranzacja-wnetrz/aran ... -mieszkan/. Okazało się, że robią też meble na zamówienie. Idealne połączenie.
cyclone
junior fellow

Postautor: Ania194 » 19 sty 2022, 16:59

Jakiś czas temu w trakcie remontu mojego domu przeglądałem różne strony internetowe w poszukiwaniu inspiracji do aranżacji wnętrz i udało mi się znalezc - https://www.ebrodnica.pl/aktualnosci/po ... grodu.html . W artykule dowiecie się jak można w kreatywny sposób udekorować ogród.
Ania194
junior fellow

Postautor: pawel_k19 » 20 sty 2022, 14:47

Mi się taki styl industrialny z betonem podoba więc do siebie też coś takiego chcę jak będę remont robił. Tutaj https://notodo.pl/industrialne-meble-do-salonu już mam upatrzone meble w tym stylu, widziałem że są ręcznie robione więc myślę że warto je mieć.
pawel_k19
junior fellow

Postautor: kingusia980 » 23 sty 2022, 15:23

Ja też należę do miłośniczek tego typu rozwiązań. Kocham styl loftowy i wszystko co jest z nim związane, dlatego przy najbliższej okazji odświeżenia salonu strzelę sobie beton architektoniczny na jednej głównej ścianie. Szukałam już tego produktu i znalazłam na stronie producenta https://e-concreto.com/, który specjalizuje się w takich rzeczach. Gdybyście szukali innych tynków dekoracyjnych na ścianę, czy na przykład mikrocementu na podłogę, to zapoznajcie się z jego ofertą. Wszystko to można u niego zakupić i to za bardzo przystępną cenę, więc satysfakcja gwarantowana.
kingusia980
newbie

Postautor: monika082 » 04 lut 2022, 8:46

Szukacie pomysłów na dekorację? Jeśli tak i jeśli nie wiecie, na co się zdecydować, to odsyłam na stronę https://www.sfmeble.pl/inspiration/co-p ... a-komodzie . Jeśli macie jakąś komodę w pomieszczeniu to możecie wprowadzić rewelacyjne dekoracje właśnie na tej komodzie. Ja skorzystam, bo zawsze była pusta nie wyglądała ciekawie.
monika082
junior fellow

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 4:21

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken