catering

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

catering

Postautor: Dirk7384 » 02 wrz 2020, 9:06

Cześć, ostatnio coraz częściej bywam na siłowni i stwierdziłem, że trzeba troche zainwestować w zdrową żywność. Znacie jakieś cateringi dietetyczne godne polecenia? Co sądzicie o tej ofercie catering dietetyczny gdańsk ?
Dirk7384
newbie

Re: catering

Postautor: cyclone » 06 wrz 2020, 3:15

Jeśli interesuje cię temat zdrowego odżywiania, to koniecznie musisz się zainteresować się żywnością funkcjonalną. Wiele informacji znajdziesz w artykule https://onedaymore.pl/blog/zywnosc-funkcjonalna/. Ogólnie mówiąc, to jedzenie mające leczniczy wpływ na nasze zdrowie. Warto je włączyć do codziennej diety.
cyclone
junior fellow

Postautor: piotrek5467 » 28 wrz 2020, 17:20

czasem możesz zamawiać, ale tak cały czas, to może być naprawdę spory wydatek. Jeśli sam gotujesz, to np. smażenie na oleju rzepakowym https://olejrzepakowy.com/bank-wiedzy/ to lepszy wybór od marketowego oleju.
piotrek5467
junior fellow

Postautor: tracyvernn » 08 paź 2020, 9:55

tracyvernn
junior fellow

Postautor: amelkaaa » 24 sty 2021, 5:20

Tak... Sporo nas zamawia posiłki u cateringów dietetycznych, ale jak teraz wygląda cała sytuacja? Kiedy panuje koronawirus? Czy poprzez jedzenie można się zarazić wirusem? Poczytajcie sobie na ten temat tutaj https://dietly.pl/blog/czy-koronawirus- ... z-jedzenie . Macie tam cenne porady.
amelkaaa
junior fellow

Postautor: botANKOwski » 24 sty 2021, 9:56

Szczerze mówiąc to coraz więcej ludzi korzysta z cateringu dietetycznego. Wydaje mi się, że to jest dobre rozwiązanie dla osób, które nie mają za bardzo czasu sobie samemu gotować, prawda?

___
Tu Europa
botANKOwski
newbie

Postautor: Formica1234 » 02 lut 2021, 15:25

Chciałbym Wam polecić stronę https://rosnijwsile.pl/gdzie-zamowic-je ... warszawie/, na której dowiecie się, gdzie najlepiej zamówić jedzenie na dowóz w Warszawie. Obecnie wszelkie restauracje są zamknięte, jednak wiele z nich ofertuje jedzenie na dowóz.
Formica1234
newbie

Postautor: Krzyszunio » 28 kwie 2021, 18:13

Ja jestem bardziej zwolennikiem chodzenia do restauracji gdyż dla mnie właśnie takie rozwiązanie jest niezwykle ważne. Jakiś czas temu również miałem okazję czytać na stronie https://huza.pl/jak-dbac-o-czystosc-w-restauracji-7873/ o tym jak należy dbać o właściwą czystość w restauracji. Co by nie mówić to jest to istotna kwestia.
Krzyszunio
junior fellow

Postautor: artur123 » 14 lip 2021, 17:11

Możecie sprawdzić na stronę https://goodboxfit.pl/ to tutaj jest świetna oferta cateringowa. Możecie zamówić idealną dietę dla siebie. Sprawdźcie zamówicie u nich a oni będą dostarczać wam zdrowe i smaczne posiłki na wskazany adres.
artur123
fellow

Postautor: candy6 » 05 gru 2021, 15:09

W pudełkach dla mnie liczy się smak i jakość posiłków choć wygląd też ma duże znaczenie :) Dlatego też wybrałam posiłki od LIGHT CATERING - świetny catering, który spełnia wszystkie moje wymagania. Jest smaczny, zdrowy, wysokiej jakości i fajnie się prezentuje. Mam akurat dietę Paleo ale mają dużo do wyboru np. bez glutenu, bez laktozy, vege, bez ryb, sportowa, o niskim IG etc. Każdy tu coś znajdzie dla siebie!
candy6
junior fellow

Postautor: Dominik5522 » 06 gru 2021, 12:07

Akurat nie przepadam za zamawianiem cateringu.
Dominik5522
newbie

Postautor: fetuz » 21 gru 2021, 22:00

Dlaczego nie? Przecież to świetna sprawa i polecam! Moja siostra zamawia ten catering https://torbasmaku.pl/ i dzięki temu nie musi gotować i ma pewność, że zdrowo się odżywia. Posiłki zabiera ze sobą do pracy. Wychodzi taniej i nie musi się żywić fast foodami na mieście
fetuz
junior fellow

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 6:24

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken