Gry dla dwojga - ale nie multi

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Gry dla dwojga - ale nie multi

Postautor: Kamil80 » 28 gru 2021, 10:56

Szukam informacji na tematgry na 2 osoby - chciałem pograć sobie z narzeczoną w coś na jednym ekranie. Może być albo na PS5 (czyli w sumie PS4 także, bo gry mają wsteczną kompatybilność) albo PC. Macie może jakieś ciekawe tytuły godne polecenia i ogrania?
Kamil80
greenhorn

Re: Gry dla dwojga - ale nie multi

Postautor: wotciarz » 29 gru 2021, 14:39

Hej,
jak lubicie Lego - to jest cała seria gier Lego właśnie z podzielonym ekranem (albo w pionie,albo dynamicznym,jest możliwość wybrania)! Gier jest multum, np Piraci z Karaibów, Władca Pierścieni,Avengersi,Hobbit itp itd - więc jak to Wasze klimaty,to macie duuuużo przed sobą:>
Hmm seria FIFA/PES? Może do tego Mortal Kombat? Resident Evil? - to mi tak na szybko przychodzi na myśl.
wotciarz
junior fellow

Postautor: Kamil80 » 02 sty 2022, 13:54

Nie no, a powiedz mi kto nie lubi Lego?! Jakoś totalnie zapomniałem o tych grach Lego!! Wiadomo, że mi się gdzieś tam w necie przewijały, ale nie zakodowałem, że są dla dwóch osób! Już zakupiliśmy Avangersów i Władcę Pierścieni - oj było już grane:) I fajne jest to, że nie ma w tych grach rywalizacji, tylko jest współpraca. Nie będę przecież narzeczonej rozwalać w Fifę, bo po dwóch meczach się zniechęci i co mi z tego, jak nie będzie już chciała grać? A w Lego - to ona namawia do grania!:)
Kamil80
greenhorn

Postautor: gg83 » 22 lut 2022, 19:21

Zerknijcie sobie koniecznie tutaj https://www.eduksiegarnia.pl/odkrycia-p ... apeutyczna na stronę księgarni, gdzie są dostępne różnego rodzaju gry planszowe. Wybór jest spory. Uważam, że warto stawiać przede wszystkim na jakość oraz sprawdzone rozwiązania.
gg83
junior fellow

Postautor: damian111 » 13 mar 2022, 17:25

Spoko gierką dla dwóch osób jest Counter Strike. W Internecie dostępnych jest wiele komend np. https://rabbid.pl/poradniki/komenda-na- ... i-w-cs-go/ polecam się z tym zapoznać bo to fajna sprawa.
damian111
newbie