Niechciana ciąża

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Niechciana ciąża

Postautor: karokaro88 » 28 wrz 2021, 18:12

To częsty problem. Warto jednak wiedzieć, że mimo przepisów prawa w naszym kraju można to jakoś rozwiązać. https://tabletkiporonne.net/ tabletki są sprawdzone, bezpieczne i skuteczne. Pomogły już osobie w mojej rodzinie.
karokaro88
newbie

Re: Niechciana ciąża

Postautor: malwumajka » 07 paź 2021, 14:37

Można również zdecydować się na odwiedzenie kliniki w Czechach. To również bezpieczne i legalne rozwiązanie http://www.czechyaborcja.cz/
malwumajka
newbie

Postautor: ajjuna » 18 paź 2021, 11:44

Ja jestem jeszcze mloda i nie wyobrazam sobie byc teraz w ciazy, dlatego zdecydowalam sie na tabletki. Moja ginekolog przepisala mi Drovelis. Bardzo dobrze regulują cykl miesiączkowy i nie ma ryzyka zakrzepicy przy stosowaniu ich. Tak więc pod kątem zdrowia jak najbardziej okej, no i skuteczne zabezpieczenie przed wpadką
ajjuna
junior fellow

Postautor: hylia7044 » 25 lis 2021, 9:06

Chciałabym wam polecić ginekolog warszawa to profesjonalny gabinet gdzie pracuje doświadczony ginekolog z wieloletnim stażem. Ja ich polecam tak samo jak inni. Gabinet ten ma same pozytywne opinie. Możecie je sprawdzić na stronie.
hylia7044
junior fellow

Postautor: pasjonatka » 07 gru 2021, 14:47

Ja stosuję tabletki vines, dostałam je jako pierwszą antykoncepcję hormonalną i świetnie się sprawdziły. Nie miałam nawet na początku żadnych objawów niepożądanych co tez mnie pozytywnie zaskoczyło. Jak widać to skuteczne zabezpieczenie skoro przez te kilka lat nie zaliczyłam wpadki
pasjonatka
newbie

Postautor: Ciastko81 » 01 sty 2022, 11:34

Przeczytajcie sobie najpierw czy tabletki poronne działają, można się naciąć, w necie jest sporo oszustów.
Ciastko81
greenhorn

Postautor: Ania194 » 06 sty 2022, 12:09

Wszystkim osobom zainteresowanym tematem chciałbym polecić artykuł na stronie, w którym dowiecie się jakie są objawy ciąży . Moim zdaniem porady z tej strony moga pomóc na pewno sporej ilości osób zainteresowanych.
Ania194
junior fellow

Postautor: magda21_ » 12 sty 2022, 12:44

Też byłam na początku przerażona, ale potem przyzwyczaiłam się do myśli o dziecku. W tej chwili jestem już w końcówce i uwielbiam czytać kalendarz ciąży od https://www.mustela.pl/mustela-blog/38- ... -dziecka-i. Dzięki niemu dowiaduję się, jak rozwija się moje dziecko i jakie zmiany zachodzą w moim organizmie.
magda21_
greenhorn

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 13:54

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricatorjuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken