monitoring

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

monitoring

Postautor: Honorat5152 » 24 lip 2020, 7:14

Cześć, nie macie pojęcia, która firma zajmuje się monitoringiem? Uważam, że firma IMPERA SYSTEM - monitoring katowice zna się na tym najlepiej i warto zapoznać się z jej ofertą. A co Wy sądzicie na ten temat?
Honorat5152
newbie

Re: monitoring

Postautor: malkontentis » 25 sie 2020, 11:13

Od siebie mogę polecić firmę Ivel, gdzie ostatnio zakupiłem Czujnik gazu ziemnego. Przyszedł błyskawicznie, do tego w bardzo dobrej cenie. Sklep oferuje również monitoringi i alarmy, warto sobie sprawdzić.
malkontentis
greenhorn

Postautor: stonoga » 25 wrz 2020, 12:24

A czy stosujecie monitoring również w Waszych samochodach? Ja ostatnio widziałam na stronie internetowej https://smartcams.pl/32-kamery-do-samochodu, że takie kamery samochodowe wcale nie są drogie, a już wcześniej słyszałam, że to bardzo praktyczny i przydatny w aucie gadżet. Jak sądzicie, warto się zdecydować na zakup takiego sprzętu?
stonoga
junior fellow

Postautor: zeberka » 05 lut 2021, 10:12

Ja polecam rzucić okiem na monitoring Anluks Szczecin: http://anluks.pl/instalacje-monitoringowe . Jest to firma z wieloletnim doświadczeniem w branży elektrycznej i instalatorskiej. Z pewnością zainstalują monitoring oraz alarm także w Waszych domach.
zeberka
junior fellow

Postautor: Romb » 29 gru 2021, 11:54

Polecam firmę http://digitaltechnik.pl/. Zajmuje się kompleksowo alarmami w domu lub firmie. W ofercie także monitoring.
Romb
newbie

Postautor: dominika123 » 20 sty 2022, 12:30

czy taki monitoring ma dobra rozdzielczosc ? czy jest to wybierane? nie mam doswiadczenia, podpowiedzcie

Postautor: ajjuna » 31 sty 2022, 12:00

Jesli chodzi o monitoring, to ja moge polecic z lanberga. Maja fajne zestawy kamer :)
ajjuna
junior fellow

Postautor: Kazikdobry » 17 lut 2022, 12:46

Jesli chodzi o monitoring, to ja moge polecic z lanberga. Maja fajne zestawy kamer :)
Polecam zapoznać się z tym artykułem - ważne informacje i namiar na firmę godną uwagi tam znajdziesz https://www.victorinox.warszawa.pl/kontrola-dostepu/
Kazikdobry
fellow

Postautor: Krzyszunio » 07 mar 2022, 17:33

Dziś chyba już każdy wiem, że monitoring jest jednym z podstawowych zabezpieczeń pojazdów i ja właśnie u siebie w najbliższym czasie także chcę kilka kamer zamontować. Mam nadzieję, że całość instalacji będzie działała właściwie i odstraszy to potencjalnych złodziei.
Krzyszunio
junior fellow

Postautor: actinolite » 25 kwie 2022, 19:10

Hej. Ja korzystałam z usług, o których piszesz ze strony Insztal. Właśnie od nich mam monitoring
actinolite
newbie

Postautor: Rafuś » 21 maja 2022, 20:13

Witam serdecznie,
Wydaje mi się, że ochrony fizycznej nic nie zastąpi. Może być monitoring, ale to jako dodatek. Ochrona biurowców, sklepów, nawet domów jednorodzinnych jest bardzo ważna, bo oni najszybciej zareagują. Polecam bardzo firmę https://sold.com.pl/ochrona/ochrona-obiektow-biurowych/ oni nie mają równych.
Rafuś
greenhorn

Postautor: vlord » 01 cze 2022, 11:18

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken