ikona na prezent

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

ikona na prezent

Postautor: Janek444 » 17 mar 2020, 18:13

Hej, możecie mi powiedzieć czy ikona na prezent to dobry pomysł? Poza tym skąd można zakupić takie ikony? Ktoś z Was może zna jakiś sklep internetowy, w którym znajdują sie dewocjonalia?
Janek444
newbie

Re: ikona na prezent

Postautor: Kamilla36 » 17 gru 2020, 12:30

Może dla osoby wierzącej tak. Ja jestem wierząca, a bym się z tego nie ucieszyła, więc odradzam.
Kamilla36
greenhorn

Postautor: Jolka81 » 17 gru 2020, 17:55

Ja z kolei radziłabym poszukać czegoś bardziej praktycznego - może jakieś głośniki albo słuchawki? To sprzęt z którego korzysta każdy, więc warto się nad tym zastanowić. Jeśli zaczniesz rozglądać się za czymś porządnym, proponuję w pierwszej kolejności zajrzeć na stronę: http://bangolufsen.pl/ . Tutaj jest największy wybór takich sprzętów doskonałej jakości, więc na pewno dźwięk będzie czysty i wyraźny, a sam sprzęt będzie wytrzymały. Zakupy tutaj są opłacalne, bo wszystko jest w rozsądnych cenach, więc naprawdę polecam :)
Jolka81
greenhorn

Postautor: Kunka33 » 18 gru 2020, 10:12

To chyba zależy dla kogo. Ja wolę kupować coś z kosmetyków - tego rodzaju żele kolorowe do paznokci, lakiery czy też akryl.
Kunka33
junior fellow

Postautor: Fuzz » 31 mar 2021, 23:40

To chyba zależy dla kogo. Ja wolę kupować coś z kosmetyków - tego rodzaju żele kolorowe do paznokci, lakiery czy też akryl.
Oj zgadzam się z tobą w 100%. Z ikony to nawet moja babcia by się nie ucieszyła... To chyba tylko prezent dla księdza albo zakonnicy.. A co do tych żelów to ja w sklepie https://nails.pl/ sobie kupuję.
Fuzz
junior fellow

Postautor: zmigi » 05 lut 2022, 11:37

Nie każdy będzie chyba chciał taką ikonę sobie powiesić na ścianie. Nie wiem czy bardziej uniwersalnym prezentem z tej kategorii nie byłoby jakieś ładnie wydane Pismo Święte: https://www.swietywojciech.pl/Ksiazki/K ... ismoSwiete
zmigi
junior fellow

Postautor: hylia7044 » 08 lut 2022, 11:38

To bardzo nietypowy prezent ale spodobał mi się ten pomysł. To fajna opcja.

Postautor: stonoga » 20 lut 2022, 17:20

A czy Waszym zdaniem jakiś ładny, stylowy dzbanek żeliwny z czarkami do herbaty będzie dobrym pomysłem na prezent dla mamy? Zbliżają się powoli jej urodziny i zastanawiałam się właśnie, co mogłabym jej z tej okazji kupić. Mama ostatnio pije bardzo dużo herbaty, więc pomyślałam, że taki zestaw mógłby się jej przydać. Co sądzicie o tym pomyśle? Ucieszylibyście się z takiego prezentu?
stonoga
junior fellow

Postautor: Dawid100 » 25 lut 2022, 15:05

Na stronie https://notopieknie.com.pl/ znajdziecie oferte sklepu z najróżniejszymi świecami zapachowymi. Ich produkty sa bardzo wysokiej jakości, dostosowane do najróżniejszych potrzeb oraz idealnie nadające się na prezent dla bliskich.
Dawid100
greenhorn

Postautor: vlord » 31 maja 2022, 22:37

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken