Urozmaicenie życia w łóżku

Forum do ogólnych dyskusji nt. języka angielskiego

Urozmaicenie życia w łóżku

Postautor: artur123 » 29 sty 2021, 12:10

Marzę o bardziej udanym życiu erotycznym, ale chyba jestem po prostu za mało odważna lub po prostu nieśmiała. Co mam zrobić?? Macie jakieś sprawdzane rady?? Mo z jakieś produkty??
artur123
fellow

Re: Urozmaicenie życia w łóżku

Postautor: artur123 » 29 sty 2021, 12:10

Stosowałaś już może feromony lub bralas jakies tabletki na potencje ?? Wiesz co to??
artur123
fellow

Postautor: Kassia340 » 29 sty 2021, 12:11

Kiedyś o tym czytałam ale nigdy nic nie stosowałam. Chyba powinnam zacząć.
Kassia340
junior fellow

Postautor: artur123 » 29 sty 2021, 12:11

Dzięki http://xn--wiat-perfectbust-nbd.pl/ można odpowiednio stymulować organizm, by osiągnąć pożądane efekty. Dokładnie poczytaj o tym na stronie. Polecam ten produkt bardzo serdecznie.
artur123
fellow

Postautor: Kassia340 » 29 sty 2021, 12:11

Dziękuję Ci bardzo.
Kassia340
junior fellow

Postautor: tromba » 18 mar 2021, 14:52

Bardzo fajne są te zmysłowe stroje https://lovita.pl/collections/zmyslowe-sukienki One naprawdę umieją rozpalić zmysły i wyjątkowo skutecznie rozgrzać atmosferę w sypialni. Warto spróbować
tromba
junior fellow

Postautor: zmigi » 27 kwie 2021, 7:28

Największy wybór gadżetów erotycznych znajdziesz chyba na http://n69.pl/ Są tam kategorie z gadżetami erotycznymi zarówno dla niej i dla niego, jak i zestawy dla par.
zmigi
junior fellow

Postautor: eska1 » 26 maja 2021, 21:21

Miałam taki czas, że też byłam nieśmiała jeśli chodzi o seks. A do tego jeszcze zestresowana żebyśmy z partnerem nie zaliczyli wpadki. Moje podejście zmieniło się dopiero wtedy jak zaczęłam stosować belarę czyli antykoncepcje. Jednak skuteczne zabezpieczenie dużo zmienia i to na plus oczywiście. Teraz to sama inicjuję zbliżenia, dużo lepszy seks mamy teraz.
eska1
junior fellow

Postautor: nowa.kamila » 04 lut 2022, 9:39

Może warto właśnie wypróbować tabletki na potencję, mój partner korzysta czasem z tabletek Kamagra - https://www.aptekakamagra.pl/kamagra.html, są na prawdę skuteczne, widocznie poprawiają sprawność seksualna u mężczyzn i pozwalają wydłużyć stosunek. U nas się to świetnie sprawdziło:)
nowa.kamila
newbie

Postautor: szajbuska » 07 lut 2022, 13:43

Kup sobie fajnego seksi ciuszka :D Jakies zabawki czy to wibratory czy kajdanki, poogladaj filmy moze cos cie zaciekawi :)
szajbuska
greenhorn

Postautor: mikuska » 20 lut 2022, 14:05

seksi ciuszka? w sensie koronke czy jakies bardziej erotyczne? 😃 nigdy takich nie kupowalam nawet nie wiem gdzie szukac bo jestem troche pulchna i wszedzie male rozmiary
mikuska
junior fellow

Postautor: szajbuska » 22 lut 2022, 21:24

No to juz od ciebie zalezy co uwazasz za seksi :D ja kupuje na superlove.pl duzy wybor i dobre ceny a stroje sa cudowne :D kazdy cos dla siebie znajdzie
szajbuska
greenhorn

Postautor: antoninaxxx » 24 lut 2022, 16:41

Możecie również sprawdzić kulki gejszy jak używać . Powiem wam, że sama zdecydowałam się na ich zakup, zapewniają boskie doznania także na pewno będziecie zadowolone. Jak dla mnie są po prostu doskonałe
antoninaxxx
junior fellow

Postautor: ajjuna » 12 kwie 2022, 11:55

jesli sie jest w zwiazku, to o jakies tam urozmaicenie nietrudno, wystarczy pogadac, powiedziec co i jak i mozna dzialac, gorzej dla singli. na szczescie sa rozwiązania, z ktorych samotne osoby tez mogą skorzystać- https://portalerandkowe.net/kategorie/sex-randki/ takie portale randkowe, super opcja!
ajjuna
junior fellow

Postautor: vlord » 04 cze 2022, 17:39

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
инфоjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlord
The One Whose Name Cannot Be Spoken