Depilację laserową robi się właśnie w te zimne miesiące, żeby nie wystawiać skóry na słońce i NIE opalić bo wtedy zabieg jest bolesny i można nawet poparzyć skórę! Ja okolice bikini golę normalną mszynką. Natomiast problem z nadmiernym owłosieniem miałam na twarzy (wąsik, broda) oraz na rękach. Włosy na rękach miałam dłuższe i ciemniejsze niż mój partner, co wprawiało mnie w niemałe kompleksy. Uszczypliwość znajomych tylko pogarszała sprawę.... W zeszłym roku zdecydowałam się na zabieg laserem: https://mimari.com.pl/pl/p/Laser-Diodow ... e-Pro/2239. Po serii kilku zabiegów włoski zaczęły wypadać, nie odrastały tak szybko, aż całkowicie zniknęły! Już nie budzę się rano z myślą, że muszę wydepilować wąsik. Nareszcie mogę żyć normalnie i cieszyć się każdym dniem. Ponoć efekt zabiegu utrzymuje się przez kilka lat, potem trzeba zrobić kilka zabiegów powtózeniowych dla utrzymania efektów. Także ja jestem baaardzo zadowolonaNa pewno efekty po takim zabiegu są niesamowite. Ja jednak poczekam na cieplejsze miesiące z depilacją.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości