Witam,
jako ż
e straszliwa noga z angielskiego jestem, bardzo proszę o sprawdzenie małej historyjki mojego autorstwa...
Bardzo waż
ne...
Po polsku (tego nie trzeba sprawdzać ^^)
Nagle to coś popatrzyło na Sopie i podniosło w jej stronę długą jak patyk rękę. Sophie czuła, jak zimne krople potu spływają po jej czole. Jednak w pewnym momencie stwór odezwał się do niej: „Nie bój się, przybyłem do Ciebie, byś pomogła mi znaleźć mojego misia”. Sophie nadal się bała, ale jej serce nie biło już
jak szalone. „Mogę Ci pomóc, ale obiecaj, ż
e nie zrobisz mi krzywdy”- niesmiało powiedziała Sophie. „Nic Ci nie zrobię, lubię dzieci. Nazywam się William” – miłym głosem powiedział Will. Sophie uśmiechnęła się. Siadła na jego długim ramieniu i razem poszli szukać zabawki.
No i angielski...
Some kind of monster had a look on Sophie suddenly and raised in her long side how the stick the hand. Tender Sophie, how cold drops of the sweat flow down after her forehead. However did the creature speak to her in certain moment: „Not the combat she oneself, I arrived to You, to find to help my bear me, you can me help?”. Sophie still feared, but her heart did not beat any more how mad. „I can You help, but promise that you will not make me harm”- Sophie said shyly. „I will not do You anything, I like children. My name is William” - Will with the nice voice said. Sophie smiled. She sat down on his long shoulder and together went to look toy
Pozdrawiam i ślicznie dziękuję.