weGONfindU pisze:nie wiem skad wy ludzie bierzecie te tematy ale jestem przerazona ich dennoscia. Sorry....ale u mnie na licencjacie i magisterce ludzie pisali jakies ambitne rzeczy, zreszta nie tylko z metodyki lecz rowniez kulturoznawstwa i literaturoznawstwa a to co tu widze to bedziemy miec ciekawych nauczycieli "motodą gry" beda uczyc. Zenada
karola844 pisze:czesc, mam do Was pytanie:
temat mojej pracy dyplomowej:the role of games in english teaching, macie moze jakies materialy, ksiazki, bo ja w ogole nie wiem od czego mam zaczac:(:(
>>DeLiCiOuS<< pisze:karola844 pisze:czesc, mam do Was pytanie:
temat mojej pracy dyplomowej:the role of games in english teaching, macie moze jakies materialy, ksiazki, bo ja w ogole nie wiem od czego mam zaczac:(:(
Mam trochę materiałów, bo właśnie piszę pracę dyplomową na podobny temat W razie czego służ ę pomocą
pppppppppp pisze:>>DeLiCiOuS<< pisze:karola844 pisze:czesc, mam do Was pytanie:
Mam trochę materiałów, bo właśnie piszę pracę dyplomową na podobny temat W razie czego służ ę pomocą
hej delicious:)
Byłabym ci wdzieczna za pomoc odnosnie ksiazek jakie moga mi sie przydac w napisaniu pr. magisterskiej bo pisze na podobny temat..prosze o kontakt na : paula2914@wp.pl.
pozdrawiam pppppppppppp
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości