temat pracy magisterskiej

anglistyka, lingwistyka, NKJO, prace magisterskie, prace licencjackie, uczelnie

temat pracy magisterskiej

Postautor: Sol » 28 mar 2008, 17:48

Bardzo proszę o pomoc w wyborze tematu do pracy magisterskiej. Chciałam pisać coś o motywacji w szkole podstawowej, zaproponowałam więc swojemu promotorowi temat: Motivating primary schoool learners through the use of acivating methods, ale usłyszałam, ż…e jedno z drugiego wynika i nie moż…e być. Proszę więc o jakąś podpowiedź jak sformuować temat. Myślałam też… czy nie pisać o dysleksji w kontekście nauczania języków obcych, ale nie wiem czy jest dość publikacji na ten temat. Wreszcie ," jak uczyć czytania w szkole podstawowej". Nie wiem już… co mam wybrać i jak to sformuować. Proszę o pomoc i wdzięczna będę za wszelkie dodatkowe informacje.
Sol
newbie

Re: temat pracy magisterskiej

Postautor: xeo » 29 mar 2008, 3:11

No to spróbuj ułoż…yć ten temat tak ż…eby było albo o motywacji albo o metodach aktywizujących (motywowanie przy metodach i tak przemycisz i vice versa). Jeśli chodzi o dysleksję to z materiałami moż…e być ci꿅ko, było już… o tym wszystkim kilka razy na forum, poszukaj.
xeo
Site Admin | Redakcja angielski.edu.pl