Witam,
w tym roku zaczelam studia magisterskie i juz musze wymyslic sobie jakis temat. Mialam wiele genialnych wedlug siebie pomyslow miedzy innymi na prace o dyslektykach, jednak moj promotor odrzuca wszelkie propozycje...:/ jakoż
e jestem na studiach zaocznych, to mam z nim utrudniony kontakt, ale ostatnio "poradzil" mi zeby zajac sie wplywem osobowosci ucznia na to jak wypada na testach... no i mam problem. Nie mam pojecia jak sformulowac poprawnie temat...nawet po polsku...: wplyw osobowosci ucznia na sukcesywnosc/efektywnosc/odnoszone sukcesy/efekty na testach...? Ponadto nie za bardzo wiem jak rozlozyc ten temat na rozdzialy...(ma ich byc 3). Myslalam, zeby w 1 napisac co to jest personality, typy osobowosci (intro/extra - bo tym mam sie glownie zajac) i nie wiem co jeszcze moge tu upchnac... 2 rozdzial napewno bedzie o testach, czyli co to jest test, jakie sa typy....no i tu tez nie wiem co jeszcze mozna dac...w 3 napewno wyniki badan, tylko ze ja nie mam pojecia o badaniach bo przy pracy licencjackiej nie robilam zadnych badan...Prosze was dobrzy ludzie zlitujcie sie nade mna i mi pomozcie, bo jak sama cos wymyslam to ten promotor i tak to odrzuca. Podalam mu wczesniej 5 tematow i wszystkie odrzucil, takze musze sie zajac tym co on wymyslil, ale nie wiem jak sie do tego zabrac. Prosze o wszelka pomoc.
selipa1@interia.pl